reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Witam sie :)
Ja znów nie mam czasu na nic
wstaliśmy przed 10, dopiero co zjadłam i wstawiłam obiad, obejrzę film i śmigam na miasto, musze coś kupić mężusiowi pod choinkę :) myslę nad kremem do twarzy z Loreal bo pieron innych nie lubi, albo statek do akwarium, bo juz tyle gada zawsze ze rybki mają pusto , wiec sie powinien ucieszyć :)

Pamela kochanie strasznie mi przykro :( naprawde wiem co teraz czujesz,i wiem ze zadne słowa nie ukoją Twojego bólu, musisz przejśc przez ten najgorszy czas, uwierz mi teraz sobie tego nie wyobrażasz ale za jakiś czas ból bedzie znośny, bedzie boleć ale bedzie sie dało z tym żyć !!!!! Ja jeszcze nie dawno strasznie opłakiwałam aniołka, ciągle zadawalam pytanie dlaczego Ja, dlaczego odeszło moje małe dzieciątko,teraz myślę ale juz nie płaczę, u Ciebie bedzie podobnie, ale teraz musisz sie pożegnać ze swoim aniołkiem, dac sobie czas, !!!!!!!!!!! Jakbyś chciała pogadać to śmiało pisz na priv, zawsze wysłucham bo wiem co czujesz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jesli zajdziesz znów w ciążę to najlepiej jakbyś od razu brała luteinę albo duphaston wiec mysle ze ten I trymestr najlepiej jakbyś spędziła w PL, gdzie byś miała dobrą opiekę, i miała szanse aby w razie czego lekarze walczyli o Twoje dziecko, a poza tym dobrze by było zrobić badania !!!! progesteron prolaktynę tarczycę !!! Trzymaj sie kochanie !!!!!!!!!!!!!!!!!

asiczka no to sie u Ciebie dzieje ze hoho !!!!!!!!!!! strasznie masz ja wysoką !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hmmm.....dziwne !!!!!!
agnes jak Twoje dzisiejsze samopoczucie ????????????????
Gosiulek :) a Ty juz do nas przed świętami nie wpadniesz?????????????

pamela dobrze ze napisalas bo my tez nie umiemy bez ciebie zyc, caly czas myslimy o Tobie i twoim aniolku o tym jak sie czujesz, zawsze mozesz sie nam wyplakac i powiedziec co ci lezy na serduchu, my cie chetnie wysluchamy i nie chcemy zebys nas opuszczala.

asiczka a kiedy przyjda testy?

dziekuje jestescie takie kochane!!! juz rozmawialam z siostra,jest pielegniarka w opolskim szpitalu i ustalilysmy ze nastepnym razem jade do niej i do jej ginekologa,podobno swietny specjalista i niejednej pacjentce juz pomogl z wiekszymi problemami.zostane tam az do 3 miesiaca.i tak jak pisze Ilonka od poczatku luteina i wszystkie badania.teraz dzwonil moj maz ma przerwe w pracy i biedny dziekowal mi ze jestem gotowa zniesc tyle bolu i cierpienia zeby urodzic nasze dziecko,bo on by nie dal rady.stwierdzil ze my kobiety jestesmy wspaniale i ze on nie moze zniesc mysli ze ja cierpie i jesli nie chce wiecej prob to on mnie popiera w kazdej decyzjii,bo nie chce abym cierpiala.ale ja sie nie poddam i urodze mu kiedys zdrowa dzidzie!!! dzieki Waszemu wsparciu jest mi naprawde lzej.teraz bede miala pauze w starankach ale pozostane na forum aby wspierac Was dziewczynki w waszych staraniach i trzymac kciuki za wszystkie fasolki zeby zdrowiotkie byly.daj Boze aby moja fasolinka byla ostatnim juz Aniolkiem,od teraz same dobre wiadomosci i zasyp dwoch kreseczek!!!

Ostatnia edycja:
Pamela bardzo mi przykro :( Ale gratuluję Ci męża:) Życzę Ci,żebyś w Nowym Roku urodziła śliczne, zdrowe dzieciątko :)

ilona dopiero teraz zauważyłam,że jesteś ze świętokrzyskiego:) Ja teraz jestem w Krakowie, ale pochodzę z Buska :) A Ty skąd jesteś?

Ostatnia edycja:
Pamela jesteś bardzo silna pisząc to wszystko, ja strasznie kazde poronienie znosiłam, nawet tą ciążę biochemiczną z pażdziernika wyłam az dziecko moje biedne musiało na to patrzeć wiem ze tak nie powinno być ale to ten ból był nie do zniesienia :( trzeba wziąść sprawy w swoje ręce tak naprawde, bo TY juz 2 razy poroniłaś wiec trzeba od razu podtrzymywać ciąże no i PRZEDE WSZYSTKIEM BADANIA ZROBIĆ TE PODSTAWOWE !!!!!! bądż z nami, zawsze czeka Cię tu wspracie i dobre słowo :)

Rozia ja jestem ze Starachowic :) wiec spory kawałek od Buska !!:)

reklama
witam wszystkich
pamela współczuję i przesyłam gorące uściski,
ja z pracy trosze podczytuję,
nie ma już złudzeń co do tego cyklu, @ na całego się rozkręciła. Cykl mi się skrócił do 26 dni....
ale przynajmniej niedługo znowu się będziemy starać.
Mąż dziś zrobił napad na apteki i kupił w końcu ten Prenatal ProBaby. Lekarz mi polecił że to suplementy dla mnie i dla M. Mam nadzieję, że coś pomogą i niedługo się uda :blink:

Do góry