Witam sie
Ja znów nie mam czasu na nic
wstaliśmy przed 10, dopiero co zjadłam i wstawiłam obiad, obejrzę film i śmigam na miasto, musze coś kupić mężusiowi pod choinkę

myslę nad kremem do twarzy z Loreal bo pieron innych nie lubi, albo statek do akwarium, bo juz tyle gada zawsze ze rybki mają pusto , wiec sie powinien ucieszyć
Pamela kochanie strasznie mi przykro

naprawde wiem co teraz czujesz,i wiem ze zadne słowa nie ukoją Twojego bólu, musisz przejśc przez ten najgorszy czas, uwierz mi teraz sobie tego nie wyobrażasz ale za jakiś czas ból bedzie znośny, bedzie boleć ale bedzie sie dało z tym żyć !!!!! Ja jeszcze nie dawno strasznie opłakiwałam aniołka, ciągle zadawalam pytanie dlaczego Ja, dlaczego odeszło moje małe dzieciątko,teraz myślę ale juz nie płaczę, u Ciebie bedzie podobnie, ale teraz musisz sie pożegnać ze swoim aniołkiem, dac sobie czas, !!!!!!!!!!! Jakbyś chciała pogadać to śmiało pisz na priv, zawsze wysłucham bo wiem co czujesz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jesli zajdziesz znów w ciążę to najlepiej jakbyś od razu brała luteinę albo duphaston wiec mysle ze ten I trymestr najlepiej jakbyś spędziła w PL, gdzie byś miała dobrą opiekę, i miała szanse aby w razie czego lekarze walczyli o Twoje dziecko, a poza tym dobrze by było zrobić badania !!!! progesteron prolaktynę tarczycę !!! Trzymaj sie kochanie !!!!!!!!!!!!!!!!!
asiczka no to sie u Ciebie dzieje ze hoho !!!!!!!!!!! strasznie masz ja wysoką !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hmmm.....dziwne !!!!!!
agnes jak Twoje dzisiejsze samopoczucie ????????????????
Gosiulek 
a Ty juz do nas przed świętami nie wpadniesz?????????????