reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Dziewczyny już dwóm moim koleżankom śniło się,że jestem w ciąży:) Jednej nawet śniło się,że będę miała córeczkę :)

Hej:-)

Pamelcia tak mi przykro, aż łży do oczu się cisną:-(, z tego co wywnioskowałam masz wielkie wsparcie w mężu i choć jest ciężko to wierzę że przejdziecie to wszystko. Tulę mocno, mocno:tak:

Asiczka ale ty masz wykres.....aż dziw ze testy nie wychodzą:szok:

A u mnie nadal temp skacze, dzis wyczytałam że moge żle trzymać termometr, lub jest mocno zimny \(a jest) i należy go najpierw ogrzać:tak:

Rozia może to sny prorocze są:-D

Jane trzymam :-)kciuki

hej kochane,wskauje tu na chwilke do was:)pamela bardzo mi przykro z powodu fasolki:(((Bądź silna kochana,jeszcze doczekasz sie dzieciatka,trzeba wierzyc:)

Dziewczyny polamalo mnie cos,zle sie czuje,niby nie mam goraczki ale kaszel,katar,moze stad taka podwyzszona tempka z rana u mnie bo cos sie szykowalo.co nie zmienia faktu ze @ nie przylazla..scotland no czekam na testy,najpozniej jutro powinny przyjsc,bede testowac w sobote przed praca..zobaczymy co to bedzie..

Hejka:-) Właśnie wróciłam ze szkolenia, nakarmiłam kota i wzięłam się za czytanie forum.
Jak widać po mojej temperaturze, ten cykl zakończył się niepowodzeniem. Mam wczesne początki @, która przybyła do mnie trochę wcześniej niż planowałam. Szkoda:wściekła/y:
O 4 rano, gdy badałam temperaturę to złapałam lekką dolinę, ale teraz jestem dobrej myśli, przynajmniej tak sobie wmawiam.
Właśnie nadrobiłam forum. Widzę, że przez dwa dni, dużo smutnych wiadomości.
Pamela, brak mi słów, po prostu przesyłam mocne przytulasy. Bardzo mi przykro:-( Tak nie powinno być:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzoana ale to jest 11 dzien i dla mnie to za wcześno na @ !!!!!!!!!! może to implantacja ????????????????? :)))))))))))))))
a może tempka zakłucona ?????????????

Dzoana ale to jest 11 dzien i dla mnie to za wcześno na @ !!!!!!!!!! może to implantacja ????????????????? :)))))))))))))))
a może tempka zakłucona ?????????????
Nie zdarzyło się wczoraj nic co mogłoby spowodować taki spadek. Położyłam się spać normalnie zmierzyłam temperaturę o standardowej godzinie. Alkoholu nie piłam. Nawet nie bardzo wiem dlaczego @ przyszła 3 dni wcześniej:no:

reklama
no ale to dostałas @ czy nie ????????????????????????? bo moim zdaniem to nie na @ jeszcze !!!!!!!!!!!!!!!

Do góry