reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Jane, widziałam, że poszalałaś, z takich spontanów, to przeważnie są FASOLKI:tak: zastanawiałam się kiedyś własnie, jak dziewczynki sobie obserwują ten śluzik, jak w między czasie są przytulanka? Ze mnie, że tak powiem się leje:laugh2:
Bietka ja Ciebie doskonale pamiętam, bo przeczytałam wątek od początku:-D A jak tam u Ciebie dobrze się czujesz? No popatrz, to już niedługo 14 tydzień:tak: i USG całkiem niedługo, a marzenie mas,z kogo byś chciała w brzuszku:-D
Suonko dzień dobry! Widzę, że już dwie jesteście z Jane szalejące!

Ostatnia edycja:
reklama
no suonko to musimy dać czadu... jak zwykle zresztą:)) dzięki i Tobie też życzę owocnych przytulanek!!!

axa mam nadzieję że tym razem ten spontan też się tak zakończy, a co co obserwacji to jest trochę ciężej bo ze mnie niestety też się "leje". Dlatego poszłam za przykładem teściowej joweg i poleżałam z nogami nad głową:rofl2:
a tak serio to ten śluz płodny ma według mnie trochę inną "konsystencję" niż pozostałości przytulanek, więc mam nadzieję, że go wyśledzę:))

idę coś zjeść

dzięki suonko - już mi lepiej :) książkowo : minął 12 tydz i jakoś już nie wymiotuje, mniej śpię, powoli wraca mi energia,
duuuużo lepiej niż wcześniej :)

Byłam na USG przesiewowym - dzidziuś zdrowy - fika koziołki, na chwilę Pani Dr przełączyła na obraz 3D - super sprawa zobaczyć 7 cm szkraba :)

Mam nadzieje, że dalej będzie wszystko OK. :-)

axari chciałabym chłopca :) mały miał na 3 D coś między nogami ale w 13 tyg średnio coś można wyrokować :)

jane ja też po przytulankach leże z nogami w górze i poduszką pod pupą :rofl2::rofl2::rofl2: Czego się nie robi dla fasolinki
36_1_13.gif

Jane Ty mocarzu! Ja tego mojego ślizgacza, to nie rozróżniam całkowicie, jedyne co, to że jest go więcej:rofl2:
Moje drogie, ja to mam trochę inaczej, bo z tyłozgięciem macicy należy po sexiku w pozycji łokciowo-kolankowej wypiąć zadek, głowę położyć na podusi i tak poleżeć z 10 minut:-D

Ostatnia edycja:
dzięki axa ale czy jestem aż taka dobra to będzie można ocenić jak zafasolkuję:) szczególnie, że dziś tego śluzu to akurat za wiele nie widzę:no:

Twoja pozycja też nie jest zła:-D:-D

suonko ja sobie wtedy czytam:))

axa - specially for you wcześniej się pojawiam, jestem totalnie niewyspana, bo nie potrafię spać aż tak szybko (od 2.30 do 5), a niestety tak mi dziś trafiło. A to moje oblicze.

Ostatnia edycja:
reklama
A właśnie Losiczka też 72:-D No dziewczynki, młodsze, niczym się nie przejmować, tylko jak My dajemy radę, to Wy tym Bardziej!!!!!

Nie no Suonko, ola boga wymiatasz po prostu!!! A zdjęcie w kapeluszu TOP MODELS!

Ostatnia edycja:
Do góry