reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
helooo laleczki moje :-)
Ja kurde czekam na wredna @ i cos sie doczekac nie moge a plecy i cyce bola :-( buuu. plecy tak mnie bolaly jak wtedy zaszlam ale teraz nie mozliwe wiec nie nakrecam sie na nic. czekam cierpliwie i mam nadzieje ze sie @ pojawi i nie w czasie jak bedzie slub tylko sobie inna date wybierze.
zagubiona co u Ciebie? cos nie piszesz kochana? jak ktosiek?
losiczka poszla mi ale to juz od tego szurania !! hihi
ilonko kochana mam nadzieje ze lepiej ze czujesz\?
wracajcie do nas laseczki :-)

dziewczyny właśnie mnie pokarało- mam taka nerwicę, że chyba osiągnęla swoje apogeum dzisiaj od rana bo normalnie mogłabym wszystkich pozabijać :(
masakra....

no i jeszcze mam w ręku test o czułości 10 coś tam i tak się zastanawiac czy sobie dzisiaj na niego nie siknąć. tylko może być zdecydowanie za wcześnie... :(

kłapouszku a co się dzieję, że taka znerwicowana jesteś? Temperaturkę masz ładną teoretycznie mogłabyś siknąć tylko szkoda, że to nie jest poranny sik... Ale Roszpunce chyba wyszło z popołudniowego moczu na teście 10, więc co Ci szkodzi? ;-) 41.gif

nerwica bo... od rana mnie w pracy zdenerwowali.... ufff... nawet musiałam troszkę na nich naskoczyć, żeby "wytłumaczyć", później moja szefowa zasmarkana mi tu przyłazi i siedzi nade mną jakby celowo chciała mnie zarazić. :(

a z tym testem to juz sama nie wiem...
no Roszpunce z popołudniowego wyszło- pamiętam dokładnie. Po co mi były te testy- że też musiały mi wpaść w łapska.... :(((

karolina ktory masz dzien cyklu ?? moze pozcekaj do jutra rana,1szy mocz zawsze pewniejszy,chyba ze jestes po terminie @ zaciskam mocno &&&&&
z piateczka nie wiem co,a katy jest w Polsce i pewnie nie ma czasu,wiesz jak to jest..
ilonko doczytalam,ze sie martwisz..nic nie boj kochana,bedzie dobrze !!!! &&& a ciaza ciazy nie jest rowna,ja mialam 2 i kazda byla inna ;-)
katrina czy ty dzisiaj masz usg,czy juz mialas ? &&&

reklama
Karolina ja robiłam po 4 dniach i dopiero wtedy miałam 2 kreski wyraźne.

no właśnie dzieczyny, dzisiaj byłam u lekarza i chyba się wyrwałam za wcześnie, widać, że jestem jakaś niedoświadczona :/
mam przyjść za 3 tygodnie, ale macica nie jest powiekszona, w dodatku mam tylozgięcie, o ktorym nie wiedziałam i tyle. zero badań, nic.
No i co? Fasolka się rozmyśliła?

Do góry