reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
to jeśli postanowiłaś dziś to siiiiiiiiiiii siiiiiiiiiiiiiiiiiii siiiiiiiiiiiiiiiiiii hahaha zachciało się? metoda mojej mamy jak byliśmy mali a chciała nas wysikać przed wyjściem na spacer, puszczanie wody do umywalki :))))) Trzymam baaaardzo mocno kciuki!

na mnie siii nie działa, ale za to cieknąca woda albo deszcz- masakra...

no dobra idę- najwyżej sobie wodę puszczę :)

Dzień dobry Kobitki:-D Ależ u Nas wieje:szok: Pisali w necie, że w Anglii i Irlandii wiatr 150 wieje Katrina trzymaj się mocno, co by Cię nie porwało, po tym USG, i szybko dawaj znać co tam:tak:
Jane wigibasy:-pno się staracie widzę fachowo:-D
Karola ja bym poczekała z tymi testami, ja robię chociaż tydzień później, jak mi się spóźnia, po co zapeszyć:sorry2:Polisia bo widzisz te dzisiejsze doktory, to jakieś do bani są:no: Jak ja 17 lat temu w ciąży byłam, to lekarz znalazł mi ciąże już w 6 tygodniu, ręcznie, a teraz nawet z USG nie umieją poszukać!

witam
Karolinko to ja trzymam kciuki,&&&&&&&&&&&&&&&&
polisia do lekarza chodzi sie przeważnie ok 6 tyg wtedy juz ładnie widać i pęcherzyk i nawet zarodek, my chodzimy tak od razu po terminie @ i sie potem martwimy a napewno wszystko OK, a lekarz nie dał ci badań bo to tak wcześnie ze moze być różnie i dlatego , za 3 tyg bedzie juz dzidzia, serduszko i karta ciąży i badania :) spokojnie :)
madlen na początku sie martwiłam ale teraz jest OK, co ma być to bedzie, nie musze miec przeciez ciągle mdłości a cyce zagubioną przestały boleć ok 8-9 tyg wiec u mnie mam nadzieje ze tez jest OK, czekam cierpliwie na wizytę !!!!! nie mam złych objawów wiec raczej nie mam co panikować !!!!!!!!! a nie chce sobie Bóg wie czego wkręcać bo to nie dobre !!!!!!!!!

karolinka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i szybciutko daj znac :-):-):-):-):-)
polisia my wszystkie wariujemy,ja co miesiac przed @ mam objawy cizay :zawstydzona/y:,a potem bol,kiedy zamiast 2kreseczek,chodze z pampersem w gaciach..w tym m-cu jestem wyjatkowo spokojna,chociaz juz mnie testy kusza,ale nie dam sie !!!!

no to ja jestem lepsza w tych objawach, bo wymyślam sobie takie, że w życiu byście nie pomyślały.
chyba ze dwa cykle temu strasznie przetłuszczały mi się włosy i oczywiście wmówiłam sobie, że to objaw ciążowy :cool2: więc mnie nie pobijecie :))) teraz pewnie jakby mnie pięta swędziala od dłuższego czasu też bym powiedziała, że to ciążowe, ale póki co jestem wyczulona na zapachy i ciągle mi wszystko kwaśnym mlekiem śmierdzi- to na pewno ciąża :-D:-D:-D

a test- dupes blades oczywiście :)
no ale może już nie będę tak po ścianach łazić

axa no a jak!! Trzeba się jednak trochę przyłożyć, żeby dzidzia była. Ale mam złe przeczucia że nic z tego w tym cyklu nie będzie, bo śluzu mało a tempka się nie podnosi wiec nie wiem co z tą owulacją!!??

ilonka dobrze że się już nie martwisz:)

polisia ja się wcale nie dziwię że tak szybko poszłaś do lekarza:) pewnie też nie będę się mogła doczekać wizyty jak już zafasolkuję.

co tam karolinka??

reklama
ilonka jak się dziś czujesz?
15_6_27.gif
mam nadzieję, że już lepiej...
Madlen trzymam kciuki za II kreseczki i wytrwałość :-)

a gdzie losiczka? ciągle szura?
7_20_7.gif
po nowym roku miała mieć mniej pracy biedna...
No i martwie się o piąteczkę, już długo jej nie ma...

a propos urojonych objawów :) Gdzieś, kiedyś wyczytałam, że zimne stopy mogą być objawem ciąży. No i nagle ciach miałam zimne stopy :-D i się wkurzałam na narzeczonego jak mu o tym powiedziałam a on, że jemu też zimno w stopy :-D

Ostatnia edycja:
Do góry