reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

karolinka z przetluszczajacymi wlosami to cie nie pobije :-D,dobra jestes,a z 2gim testem poczekaj 2-3 dni,nie szybciej ;-)
axa no wiaterek to my mamy,ale taki wiatr to nie wiatr,jak tu mowia ;-)
ilonka pozytywne myslenie to podstawa,bedzie dobrze MUSI BYC !!!!!:-)
suonko jestem twarda,ale te cholery mnie kusza..:wściekła/y:

reklama
Katrina napisałaś, ze to pierwsze USG, znaczy, że w Irlandii nie robią badań wczesnych prenatalnych ani genetycznych, tylko tak na żywioł? Czy po prostu nie były Tobie potrzebne:-D
Jane się na tych temperaturach nie znam, ale jeżeli o ten śluz chodzi, to dużo dziewczyn ma mało śluzu a dzieci mają, ja jestem przykład numer jeden :tak:
Madlen trzymaj się, Wytrzymasz, musisz wytrzymać:-D

dziewczyny ja tam rąk nie załamuje- nawet cienia cienia nie było patrząc pod światlo, przy oknie, w poziomie, pionie, od prawej od lewej, z góry z dołu... nic po prostu dupes blades.

no ale musze Wam powiedzieć, że nawet dobrze :)
znaczy dobrze, że wiem, bo juz spokojniejsza jestem. będzie mi oczywiście przykro jak @ przylezie ale następny cykl też będzie miły, prawda?
poza tym chcemy wyjechać na narty więc szkoda by bylo gdybym musiala spacerować tylko pod wyciągami.
no i mamy zaplanowane 2 lub 4 imprezy w karnawale więc trudno by mi było tłumaczyć sie dlaczego nie chcę wypić i to moje karkołomne kombinowanie zostałoby zbyt wcześnie zdemaskowane :)
a tak na imprezy pójde ze spokojem, na narty pojadę, a jak wrócę to zatestuję i będę gryźć pazury :)))

grunt to optymistycznie sobie wszystko wytlumaczyć ;)
ja- kłapouchy- az zdumiewające.

powiem Wam że czuję sie troszkę, jakbym była pijana teraz- masakra :)

na śluz jest dobry: wiesiołek ale tylko do owulki, siemie lniane lub guayazyl (syrop na kaszel). mnie wiesiołek poprawił ilość, a on następnego cyklu zacznę znów glutki czyli siemię lniane pić ;)

odpowiem za Katrinę (mam nadzieję, że się nie obrazi)- kiedyś właśnie pisała, że w UK jest z tą opieka medyczna troszke gorzej i USG sa bardzo rzadko ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kłapouchy:)) to dobrze że widzisz w tym pozytywy, nie ma się co załamywać.

a co do śluzu to wiem że, wiesiołek jest dobry tylko, że ja z tym nigdy nie miałam problemu:(( tylko w tym cyklu mnie tak wysuszyło. Jak tym razem nic nie wyjdzie to w przyszłym może na wszelki wypadek zakupię.

Cześć dziewczynki :) Karola trzymam &&&&&&& , żeby jednak była ta fasolka :) A z tymi zimnymi stopami, to ja musiałabym być non stop w ciąży, bo ja mam zawsze zimne stopy :)

madlen już nie zaciskaj- teraz możesz puścić, ale jak już minie @ to znów możesz zacząć zaciskać :)

ja teraz cierpliwie czekam jeszcze do niedzieli na wizytę i tygodniowy pobyt mojej dobrej choć znienawidzonej ostatnio przyjaciółki :) @ ma na imię

w Naszym przypadku Karola grunt to duży OPTYMIZM:-D
Bardzo chciałabym, żeby mi się w tym cyklu udało, bo później trochę będę miała kłopot, mój M zapowiedział, że będzie mógł dopiero przyjechać w lutym, więc w styczniu lipa:-(, a później zostaje marzec:-( Jestem na siebie wściekła, że nie umiałam mojego M przekonać wcześniej!!!

Karolina , nie chcę Cię nakręcać, ale może test jednak był za wcześnie. No nic jak wredna @ tfu tfu przyjdzie to będziemy razem walczyły w przyszłym cyklu :))) tfu tfuuu na razie trzymamy &&&&&&

reklama
Karolinka mnie bladziocha wyszła po ok 5 minutach nie wcześniej, bo poszłam nasikałam zobaczyłam ze nic wiec wróciłam do łóżka za jakies 5 minut wróciłam do łazienki i juz był cien, no ale u Ciebie to przeciez nie wszystko jeszcze strocone, dziś 12 dzien, poza tym w 10 dniu był spadek ( moze implantacja) wiec na dobrą sprawę dopiero DZIŚ zacznie albo zaczęło rosnąć HCG ,:) za 2 dni zrób ponownie teścik :)

Do góry