reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

witajcie troszku mnie tu nie bylo widze ze nie zauwazylescie ale to 1000 strona niech przyniesie duzo fasolek no i pierwsza ktora napisala berkiem miala zostac wiec klapouszku nasz uszy do gory wypadlo na ciebie

Od wczoraj mam pessara i powiem wam ze brzuch mnie cos kurcze boli ehh i nadal nie wiem czy jest Nadia czy Natan moze 31 stycznia sie dowiem ehh

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
suonko- każda gimnastyka jest dobra :) ja najbardziej lubię na leniwca więc gimnastykuję wtedy jedynie palce u rąk i rzęsy :)

bobo- kiedyś ujrzę, ale na pewno nie w tym miesiącu :)

kiedyś byłam na diecie tej proteinowej, białkowej, Dukana... skuteczna bardzo jeśli ktoś ma silną wolę i wytrzyma. schudłam wtedy 7 kg i mąż mi powiedział, że jak nie przytyję to mam zapomnieć o serduszkowaniu bo jestem jak szkielet i on sie boi. dietę zarzuciłam bo sie naczytałam i nasłuchałam fatalnych opinii. no i mi wróciły kilogramy. później były stresy przedślubne, a ja stres zajadam, no i jeszcze rzucenie palenia po drodze więc... fiu fiu jak zobaczylam... nie powiem zalamałam się :(

zzagubiona u mnie sie nie liczy, bo mi coś wywaliło i myślałam, że nie wpisalam i zamiast edytować to napisałam post pod postem, więc nie jestem pierwsza :)- pałeczkę przekazuję axari :)

losiczko- oderwij sie od szurania- i zajrzyj do nas :)

piąteczko- upominam Cię, że nie przystoi tak całego towarzystwa w napięciu trzymać :)

Zagubiona passer, to szew jest tak? E! jak się tak ukrywa, to pewnie kobitka jest, ale poprzednio to było dziewczynkę widać?

nie pessar to taki krazek zakladany na szyjke szew to normalny szew zakladany chirurgicznie a pessera w gabinecie zaklada i do domu
na ostatnim usg byl najpierw niby chlopiec po chwili niby dziewczynka wiec dupka blada nic nie mowi ;p;p

ja bylam na diecie 1200 kal i zrzucilam prawie 20 kg do tego cwiczenia rowerek skakanka i brzuszki

sylwuś ja zrobilam test- negatywny i nawet cienia cienia nie było więc to nie fasolina ;) a test czuły więc nie oszukiwał ;)

suonko- mówię przecież że oszukałam i sie nie liczy ;) pierwsza jest axari :) mnie coś się pokichało i napisałam jeszcze raz choć wcześniejszy wpis sie zapisał :)

i ja jestem jak najbardziej za imprezką, bo dzisiaj chyba męża poprosze o kieliszeczek owocków w płynie przy czytaniu książeczki jak znakazł :)

kochanie testy sie robi w terminie a nie przed bo wtedy oszukuja i nie pokazuja wszystkiego to ze kilku dziewczyna pokazaly nie znaczy ze kazda zobaczy przed @ mi testy przed @ pokazywaly brak ciazy a w dniu cien wiec wszystko moze sie zdazyc

reklama
Też byłam kiedyś na diecie Dukana. Schudłam 5 kg w 5 dni a później przez dwa miesiące nic ;-) Później kg wróciły... Moja mama schudła na tej diecie 15 kg w dwa miesiące i do tej pory jako tako się trzyma. Najlepiej byłoby odżywiać się zdrowo i ćwiczyć regularnie, ale jakoś mało czasu i z systematycznością i dyscypliną nie jest u mnie najlepiej :-D
zZagubiona świetny wynik! Długo Ci to zajęło?

Do góry