reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

wczoraj moj maz ogladal doktora oza na polsacie i bylo o kobiecie ktora zmarla na zawal a zgadnijcie od czego go dostala od tadam ..... zgagi nikt nie widzial ze moze miec zawal i dawali jej tylko leki na kwasote boze ;/ i ze kobiety sa najbardziej na to zagrozone kiedys mialam bardzo czesto zgage od roku nie mialam ale ostatnio 2 dni mialam ;/
ja tez znam pare takich dziewczyn ktore maja 1 jajnik i maja dzieci nawet moja sasiadka miala cos z macica rak czy cos sie zaczynalo i lekarz kazal jej szybko zajsc w ciaze urodzila i po paru miesiacach jej wycieli ma teraz synka chyba z 7-8 lat :)

Ostatnia edycja:
reklama
bobo- okres to moze przyjsc do 6 tyg od zabiegu !!!!!!!!
axarai- no własnie , jak czytałas wczystko co sie działo to wiesz co to było ze mna przed 1 wizyta jak byłam pewna na 99% ze znów mam puste jajo bo dla mnie ciaza bez wymiotów to brak ciazy, a tu stało sie inaczej, zupełnie inaczej sie czuje niz w tych poprzednich , teraz juz ustały prawie objawy wiec ciagle mysle i mam intuicje ze moze córa jest, nie chce zle myslec, to ze juz mnie prawie nie mdli nie musi oznaczac czegosc złego wiec nastawiona jestem ciagle pozytywnie :)

mnie sie ponad 1kg schudło przez 3-4 dni, ale teraz powolutku juz zaczynam jesc wiec pewnie szybko wróce do mojej wagi :confused: byłam na diecie dukana ale krótko ale w ciagu 2 tyg chyba jakos 3kg zrzuciłam ale ze ja kocham łasuchowac to w koncu dałam sobie spokój,ale po porodzie to juz naprawde chce wrócić do wagi przynajmniej 55kg !!!!!!!

wiesz axari- czasem mnie to stresuje, że może nie dam rady, albo jak... ale wiem, że to możliwe, bo przeciez jeden mam :)))

zzagubiona już Tobie tłumaczę o co mi chodziło. gin założył Ci krążek na szyjkę, axari w którymś pytaniu użyła określenia kółko i mnie sie właśnie wyobraził taki mały ogrągły kolczyk kulisty "tam" umiejscowiony, bo przecież ludzie różne fantazje mają i kolczykują sie nawet w miejscach intymnych.

chyba się niejasno wyrazilam, albo...

ilonko- no i tak trzymać :)

ja uciekam- zajrze do was jutro- zobaczymy jak jutro tempka będzie wyglądala :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
sylwia też oglądałam ten problem i inaczej to zrozumiałam. Zgaga była u niej objawem zbliżającego się zawału bądź też odczuciem podobnym do zgagi. :-p Ty się nie martw się, że masz zgagę, jest to cofanie się soków żołądkowych do przełyku, może warto zmienić dietę lub zrezygnować z produktów, które ją wywołują ;-)

ilonka juz 10 tydzien pieknie oj jak ja bym chciala byc w ciazy :p mozna pomarzyc hehe ciekawe kiedy nasze slonko bedzie chcialo sie pojawic na swiecie
tylko ja nie wiem co ja wywoluje ;/ tak mnie momentalnie zlapalo a kiedys mialam kamienie w owkreczku zolciowym dowiedzialam sie o tym jak bylam w ciazy ale to inna historia ;p

ja też byłam na diecie dukana, ale w końcu zaprzestałam. trochę mi chyba zaszkodziła, bo ostatnio jak robiłam badania, to mi lekarka powiedziała,że mogę mieć kamienie i niby miałam powtórzyć badanie, ale jakoś tak wyszło, że nie powtórzyłam. Nie wiem czy ta dieta mogła się przyczynić, ale rzeczywiście po diecie czasami czułam nerkę z prawej strony... A teraz nie chcę już diet, bo czytałam,że to może przeszkadzać w zajściu w ciąże... Odzyskałam od siostry mojego orbitreka i zamierzam na nim biegać :)

axari racja duzo musimy dac by zostac mamusiami, facet ma z tego przyjemnosc i zero bolu trosk i nerwow (oni inaczej do tego podchodza ) a my jak nie miesiacami schzujemy bo zajsc nie mozna to pozniej kolejne 9 mies szalenstwo by nic sie dzidzi nie stalo. wiem powiecie ze oni tez to bardzo przezywaja, nie zaprzeczam ale to co innego moj mnie bardzo wspiera ale to nie on czuje bol nie on musi lezec godzinami nie czuje tego strachu jak cos nie tak zakuje no i nie cierpi by wydac na swiat ten maly cud, nie on dojce zamiast piersi ma, rozstepy czy sflaczaly brzuch heh ;p ale sadze ze warto to wszystko poswiecic by uslyszec pewnego dnia mamo kocham cie

Karola aha hehe ja ostatnio malo kumata jestem ;p;p

ja mam takiego pesara 236f6b7013b0d43b.jpg

kchane fluidki wam wysylam `~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
zeby nie bylo to i na pipke i ptasiora lapcie co chceta ;p;p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Madlen no nie wierzę, że o Tobie zapomniałam już dopisałam
Mnie brzuch cały czas boli jak na @, dziś już 22 dc, a ostatnio miałam 26dc, proszę, trzymać kciki, co by jednak nie przylazła

reklama
Dziewczyny, dawno nie było 2 kreseczek, więc trzeba przerwać ta passę :) Najgorszy jest ten tydzień przed @ ten czas powinien być zdecydowanie krótszy...

Do góry