reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Axa jak jest @ to nie serduszkujemy,a wczoraj po prostu padliśmy ze zmęczenia. Dziś w ciągu dnia byłam w pracy, a teraz mój M jest w pracy, więc się nie da, ale jutro już się będzie dało :)

Katy w zasadzie nie wiem co się dzieję :( Po prostu mam strasznego doła od kilku dni... W pracy mnie dobijają i tak się to jakoś wszystko nakręca, ale mam nadzieję,że to rzeczywiście przed owu, tak jak axarai pisze i mi niedługo przejdzie... A kawał dobry :-)

niezly kawal nie powiem ja wlasnie usypiam mala .
szkoda ze jutro mam ksiedza akurat jutro ;/ bo bym juz byla u ginka i miala bym tabletki na wywolanie a teraz tak to musze czekac sorki ze tak samolubnie bo jakos wnerwiam sie ze znowu moje problemy wracaja jak za dawnych czasow ale wtdy to plakalam ze jestem a tu nic nie bylo jedank a przez 3 miesiace @ nie mialam ale teraz napewno tak sie nie zapuszcze wszystko sobie zapisuje a wtedy nie kontrolowalam nic

Sylwia tulę Cię mocno! A brałaś kiedyś anty na uregulowanie cyklu? Czasami wystarczy 2,3 miesiące, żeby uregulować prace jajników:sorry2: Chociaż czytałam, że niektóre dziewczyny mają tak nawet dwa razy w roku, że im się przesuwa @ o miesiąc:sorry2:

Sylwia no wlasnie teraz moze byc tylko lepiej , zwlaszcza ze kontrolujesz swoj organizm....wiec napewno wszystko sie ulozy a czasami na to czego tak bardzo pragniemy musimy troche poczekac...chyba zeby potem nie zapomniec z jakim trudem nam to przyszlo, lepiej sie zrelaksowac a pozniej dzialac

Axarai wczesniej mialysmy takie dowcipne wieczorki:tak:

A ja sie za gotowanie zabralam :-D:-D:-D

Spotyka się dwóch kumpli.
Jeden ma limo pod okiem.
Kolega więc pyta go:
- Co Ci się stało?
- No wiesz stary, żona nachyliła się do lodówki i wiesz, tak kusząco to wyglądało, te pośladki i w ogóle, że nie mogłem się opanować i wziąłem ją od tylca.
- To jak, nie lubi od tyłu, czy co?
- Lubi, ale nie w Tesco.

reklama
Wypiłam tylko 1 to piwo, jakoś ostatnio nie mam ochoty na piwko... Puszczę sobie Przyjaciół do snu:) Jutro jedziemy do mnie do domu na 2 dni:) W końcu jakiś pyszny obiadek sobie zjem:) I przyjaciółkę odwiedzę, która jest w ciąży i może mi lepiej się zrobi :) Dobranoc dziewczynki i za wszystkie starające się w ciągu tych 2 dni oraz za testujące trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&& pa pa

Ktay dobre:-)

Do góry