reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

a zapomnialam Tobie odpisać mała mi- możesz do scotland napisać pw, albo w poście dane prosząc o uzupełnienie tabelki ;)

a ja już powoli się uspokajam ;)

reklama
dzięki kobitki za wsparcie, może nowy cykl przyniesie nam jakąś niespodziankę. Zobaczymy co wyjdzie na tym usg owulacji :) Kurcze wolałabym, żeby to było bardziej spontanicznie , bum i już, ale w tym miesiącu jeszcze poobserwuję, pomierzę temp., a jak nie w następnym idziemy na żywioł :)

witajcie!

ja od 8 w pracy próbuję was nadrobić. ale wolę jak jest co czytać niż cisza.

domisia
tulę. ale nowy cykl nowa szansa jak to mówimy na forum więc głowa do góry. uda się.

karolina
ty nasz świrusku. tylko spokojnie wszystko jest ok. więc nie panikować i cieszyć się tym stanem

witam nowe duszyczki. na tym szczęśliwym forum wkrótce się wam uda.

ktoś testował bo się gubię już?

lorelain do dzieła. mnie gin mówił że to nie prawda że jak codziennie to plemniczki są słabsze. więc boboseksy nawet codziennie

Dzień dobry dziewczynki!! 23_9_10.gif

Ale mi się nic nie chce... w sumie to nic dziwnego ;-)

dominiska tule Cię bardzo bardzo mocno... I bardzo mi przykro 16.gifA miało tej małpy nie być..
karolinka Ty się powoli przyzwyczajaj bo od teraz to już zawsze będziesz się martwić o swoje maleństwo ;-) Ale z tych facetów niedowiarki, ale to urocze hehe ciekawa jestem jak mój ukochany zareaguje na taką wieść (o ile będzie mi to dane). Mam dla niego cudne malutkie skarpetunie, które cierpliwie czekają sobie na ten moment ;-)

Co do tabelki scotland proszę o zmianę wiek 25 lat i @ 21.01. Dziękuje ;-)

Aha :) popieram to co pisze agnes. Też słyszałam, że częsty seks nie obniża jakości spermy a wręcz odwrotnie :-) Ja właśnie taką taktykę zastosowałam :-) A tu do poczytania artykuł Częsty seks korzystnie wpływa na jakość plemników i na płodność - Antykoncepcja - wszystko o zapobieganiu ciąży, yasmin, nuvaring, evra, postinor, depo-provera, cerazette

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny jestem :) taka zemczona bylam ostatnimi dniami ze nie mialam sily kompa wlaczyc ?:) piszcie co tam i ktorej sie udalo zaciazyc :D? pozdrwiam :D

ha, myslałam, myślałam czy iść na betę czy nie, iść nie, widzę, że Karolina to samo i chyba wybiłyście jej to z głowy to może to przemyślę i ja :)
wczoraj się czułam masakrycznie, w ogóle siły nie mam, łażę w kólko i smęce, że może mnie bierze grypa. Tak chciałabym wiedzieć, że jest ok, a po chwili wiem, że guzik z pętelką, bo znajdę sobie kolejny pretekst do zamartwiania.

Lorelain trzymam kciuki :) wiesz może jakaś pozycja sprawdzona? :D

suonko- będzie Ci dane, oj będzie ;)

mnie ciągle troszeczkę pobolewa jajnik no i w głowie się kręci. i mam mega zadyszki jak wejdę np na pierwsze piętro- masakra jakaś :(((

Hej dziewczynki wpadam na chwilke zeby sie przywitac. Rano odwiozlam synka do przedszkola i padlam spac noi wstalam o 11, ale mi bylo dobrze . Zapalenie ucha nadal doskwiera ale moze krople z antybiotykiem (niestety) pomoga i dzieciatku nie zaszkodzi. Uciekam zaraz na poszukiwanie stroju dla mojego malego rajdowca na jutrzejszy pierwszy bal karnawalowy :-)
KAROLKA - prosze sie tu nie zamartwiac jestes przeciez w ciazy i wszystko bedzie dobrze - choc wiem ze schizy kazda z nas miala, ma i miec bedzie ale trzeba wyluzowac.
DOMISKA - bardzo mi przkro i tule mocno a jednoczesnie 3mam kciuki za kolejny cykl
BOBO - ciekawe jaki wynik bety rowniez 3mam kciuki
Witam nowe staraczki - super ze wciaz nas jest wiecej :-)
LORELAIN - te upojne wieczorki w Twoim wykonaniu to juz na bank jaka fasolka lada moment :happy:
Przepraszam jesli kogos pominelam milego dzionka i odezwe sie pozniej spr jaka sytuacja na froncie buziaki :happy2:

reklama
Do góry