reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
dziewczyny czuje sie fatalnie :-( mam takie mldlosci ze ledwo zyje :-( nie mialam tak nigdy nawet w ciazy a aniolkiem tak mnie nie mdlilo :-(

To przez mój telefon bo wysylalm wiadomość z niego w pociągu i tak zrobiło zobaczmy czy zadziała
Pisze z tela z nowym naglowkiem może się uda

Lorelain mieszkałam na trynku, teraz tam jeździmy z mężem co tydzień do mojej mamusi na czwartkowe obiady :-) Teść mój mieszka na koperniku, a mój mąż mieszkał na obrońców :-) A Ty z której części?

rozia i zagubiona ja miałam kociaka ok 1,5 roku po ślubie ale był z niego straszny szatan (choć kochany;-)) a mieszkaliśmy wtedy w kawalerce i normalnie po ścianach łaził więc daliśmy go do babci do domku z ogrodem, ryczałam przez tydzień ale jakoś wytrzymałam ...
jak wrócę do domu to wam jakieś zdjęcia pokarzę:tak:

katy ja też mam dziś spadek...a my prawie równo idziemy ... ciekawe co to??

Ania dzieki znalazla wiesiolka na stronie holland and barrett teraz troche o nim poczytam i moze tez zakupie jak w tym cyklu sie nie uda. A przy okazji znalazlam tez na tej stronie tabletki na mdlosci i krem na rozstepy :-)

reklama
Tak w ogóle to poszukuję dobrej strategii dziewczyny i stąd moje pytanie do zafasolkowanych , pamiętacie może jak często w okolicach owu serduszkowałyście? Bo właśnie też żyłam w przekonaniu, że najlepiej jest co 2-3 dzień, ale wydaje mi się, że można przeoczyć właściwy moment.

Dlatego w tym cyklu chyba przyjmę strategię codziennych przytulańców od około 22dc (zakładając, że owu występuje u mnie w 24 -26 dc). I chyba w poprzednim cyklu błąd zrobiłam, że próbowałam do dnia, w którym mnie jajnik bolał i nie czekałam na skok, który to wystąpił dopiero 3 dni po ostatnich bobosexach.:-(

Do góry