reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

witajcie Kochane!!! przepraszam ze mnie tak dlugo nie bylo,ale tesciowka sie u nas zatrzymala po Swietach i zero prywatnosci,a nie wie ze poronilam.wiec jak tylko wlaczalam jakas strone to zaraz bylo...a to co ogladasz,a co tam takie wazne? a llepiej idz juz zrob mezowi obiad.... ani to udusic ani podtruc,czlowiek we wlasnym domu jak wiezien! ale zlo konieczne pojechalo,wiec nadrabiam Kochane! ale mi Was brakowalo!!!

reklama
może rzeczywiście spanikowałam!!!??? zobaczymy co się będzie działo póki co tylko spokój :)
ale wiecie ja nie mam absolutnie doświadczenia i porównania dlatego każda zmiana mnie niepokoi.

Dzieńdoberek dziewczynki,

Wczoraj cały dzień poza domem i późno wieczorem Was nadrabiałam, faktycznie dużo tego jak się nie śledzi na bieżąco!:tak: A jak w domu jestem to co chwile odświeżam wątek i z niecierpliwością patrze czy jakieś nowe newsy są :-)

KatyB Nie ma się co stresować za wcześnie, jak oczekiwałam na niechcianą @ lub wyjaśnienie sytuacji to oglądałam sobie wykresy ciążowe na Ovulation Calendar and Ovulation Chart - Fertility Charting i wierz mi, przeróżne bywają te wykresy ciążowe. Lekkie spadki są normalne. Także trzymam kciuki żeby było wszystko ok :-)

Karolina też uważem, że powinnaś iść do lekarza, ale na spokojnie, nie ma się co stresować, bo ponoć to stres jest najgorszy dla fasolinki. Jak masz lutke w domu to sobie zaaplikuj do czasu wizyty. I nie stresuj sie tak kochana!!

A tak poza tym witam anaber, bo chyba nie było Cie na forum jak do Was zawitałam. Też lubię tą piosenkę Somebody I used to know i polecam posłuchanie tego coveru... http://www.youtube.com/watch?v=d9NF2edxy-M&feature=relatedmnie się bardzo podoba pozdrawiam serdecznie

Ostatnia edycja:
Oj Karolciu kurcze po dupsku nie moge cie strzelic bo juz jestes pod ochrona:-D u ciebie bedzie wszystko ok a ja zejde na zawal i co wtedy zrobisz???? Dziewczyny ja panikowalam przy ostatnim a przy pierwszym wogole przy ostatnim to juz ze starosci:-D:-D:-D

Losiczku bo to wszystko dla mnie takie nowe i takie pierwsze... i każdy objaw żle nawet zinterpretowany traktuję jako zapowiedź zbliżającej się katastrofy. dlatego jeśli mi się wkładka pobrudziła to oczywiście czarny scenariusz poronienia zawital i pozamiatane. teraz jeszcze powinnam dryfować po morzu czerwonym, więc to może jakies resztki niedosztki? tak musze sobie tłumaczyć, bo naprawdę sfiksuję. Do gina idę w środę i zobaczymy co mi powie. :) Póki co musze wyluzować i się uspokoić. Wszystko musi być dobrze- po prostu!

czesc dziewuszki

Ilonko
pozniej sie pochwale bo musze posprzatac troche hehe , wczoraj pisalas ze miniremoncik chcesz zrobic ;p ja tez bede robila czekam tylko na premie miska bo ma dostac dzis lub w poniedzialek i bedziemy robic szafke na cala dlugosc kuchni i pokoju pod skosem ( duzo tego nie ma ;p) i zaczynamy pokoik hihi szafe rozbieramy i malowac musimy jeszcze raz bo za szafa bialo a pokoik zielono zolty ;p

karolinko ja bym pojechala na izbe do szpitala niech dadza ci lutke po co sie stresowac kochanie

Witajcie laseczki wczoraj leżałam i nie zaglądałam,bo spałam prawie cały dzień,brzuch mnie ciągnoł i dzisiaj z rana poszłam do mojego ginka,normalnie uwielbiam do niego chodzić,dobrze,że zawsze może przyjąć bez problemu,dzisiaj zaproponowalam mu żeby ze mną zamieszkał,że maż się zgadza:-)Niestety odmówił;-)
Ale od początku:
Axari kochana wielkie gratulacje,piękny teścik i pewnie piękna fasolinka w brzuszku,buziaki i nudnej ciąży życzę:***
Kochane tak więc z rana odwiedziłam mojego lekarza,bo brzuch za mocno i za długo juz mnie tam ciągnoł na samiutkim dole,bałam się jak nie wiem co.....a tu normalnie wszystko w najlepszym porządeczku,dzidziul już się poruszał,ruszał główką,serducho waliło jak szalone i moje cudeńko mierzy już 21,8 mm,szyjka długa 5 cm i zamknięta, a to co mnie tak ciągnie to blizna na macicy po cesarce,no spa i magnes,dużo odpoczynku i odstawić proesteron:szok:Tym mnie szoknoł,ale mówi,że wszystko jest cacy i 2 lutego widzimy się ponownie....Jestem spokojniesza i szczęśliwa,ze widziałam mojego ufoludka:)))
Losiczko witaj kochana,o cycucha się nie martw,ja w wieku 2 lat miałam usuwaną zmianę w piersi,a raczej cycusiu,która po usunięciu zamieniła się w ropniaka pod skórnego,nie pamiętam tego ale mama mówiła,że lekarz po raz pierwszy miał tak maleńką pacjętkę z taką dolegliwością,od tamtej pory cycorki mam zdrowe bez zmian ale muszę się badać...moja mama usuwała guza 4 lata temu i też ma zmianę ale okazałą się niegroźna,taki zrościk tkanek po tamtym zabiegu...
Karolina ja do tej pory mam upławy w takim nie ciekawym kolorze,mój lekarz powiedział,że to prawidłowy odcień i nie należy na to zwracać uwagi...odpoczywaj,zrelaksuj sie przzez ten weekend a w środe tak dla pewności odwiedź lekarza.Trzymam kciuki:*
Gosiulku u mnie w rodzinie jest podobna sytuacja,ale od drugiej strony czyli mój brat związał się z kobietą z bliźniakami z poprzedniego związku i....dziecikijuznawet nie znają swojego biologicznego ojca,ehhhh skomplikowane to ich życie....
Ilonko kolorki fajne aż sama zaczęłam zastanawiać się nad tapetką:))))
Kochane miłego dnia,dużo uśmiechów,fantastycznego i upojnego weekendu oraz samych pozytywnych wieści:****

no ja po raz kolejny analizuję i analizuję i ten mój kolor jest jaśniuteńki, ale nie biały i trudno go nawet do czegoś porównać do takiej kawy z duuuuużą ilością mleka :) nie będę panikować, bo stres Hubciowi zaszkodzi, ale w środę na wszelki wielki pójdę do lekarza nich no se tam zaglądnie :)

reklama
hmm to moze jakas mini infekcja sie robi bo moj gin ostatnio kazal mi brac vitagin c czy jakos tak bo mowi ze taki sluz moze zwiastowac zaczatek infekcji

Do góry