aniabuchowicz- jutor jedziemy do lekrza od b17
zobaczymy co powie ale to nie mozliwe ze maz cos ma , kiedys jak mial pare milimetrow to plul krwia i wogole kaszal a teraz niby ma wszedzie przeruty po3-4cm i nic mu nie ejst nawet nie kaszlnie :/ i jak moga gadac kazdy co innego 3 kliniki 3 rozne opinie 
reklama
KatyB
Fanka BB :)
He he he to samo ci Ilonka chcialam napisac, u nas tak mowia ze cora matce urode zabiera wiec Malgosia jak nic 
Joweg skoro kazdy mowi co innego to moze to nie to jeszcze ....co teraz planujecie????
Jane kochana przytulam cie mocno ale zobacz z jaka FL ja zaczynalam i nie wiem co sie zmienilo ale kazdy cykl to troszke dluzej..........ale skoro maz sie tak angazuje to napewno bezie ci latwiej....wiesz ze masz w nim oparcie i chlopak na glowie stanie i bedzie lezal z tylkiem do gory jesli tpo ci pomoze .....zuch chlopak
!!!!!!!!!!!!!

Joweg skoro kazdy mowi co innego to moze to nie to jeszcze ....co teraz planujecie????

Jane kochana przytulam cie mocno ale zobacz z jaka FL ja zaczynalam i nie wiem co sie zmienilo ale kazdy cykl to troszke dluzej..........ale skoro maz sie tak angazuje to napewno bezie ci latwiej....wiesz ze masz w nim oparcie i chlopak na glowie stanie i bedzie lezal z tylkiem do gory jesli tpo ci pomoze .....zuch chlopak

domiska1
Fanka BB :)
hej dziewczyny, trudno Was nadrobić, ale udało się
Lorelain synek jest bossssssski
poprosimy o przepis na takiego małego przystojniaka.
Przykro mi, że te cholerne @ przychodzą nieproszone.
Joweg, zmieńcie lekarza, to nie jest możliwe, żeby lekarz nawet na zdjęciu rentgenowskim nie rozpoznał tak dużych zmian o których piszesz, nie mówiąc już o nowoczesnej, specjalistycznej diagnostyce. Właściwa diagnoza jest Wam teraz niezbędna, żeby szybko ustalić terapię.
Witam "nowe" staraczki i nową ciężaróweczkę
razem raźniej 
Lorelain synek jest bossssssski
Przykro mi, że te cholerne @ przychodzą nieproszone.
Joweg, zmieńcie lekarza, to nie jest możliwe, żeby lekarz nawet na zdjęciu rentgenowskim nie rozpoznał tak dużych zmian o których piszesz, nie mówiąc już o nowoczesnej, specjalistycznej diagnostyce. Właściwa diagnoza jest Wam teraz niezbędna, żeby szybko ustalić terapię.
Witam "nowe" staraczki i nową ciężaróweczkę
axarai
dziecioholiczka......
Już jestem, doktorek powiedział, że według niego jest ok, ale dostałam 2 op dupka i mam brać przez 3 dni po 2 tabletki, a później 2 razy po 1, zero sexiku, ale tu bólu nie ma, bo i tak M nie ma, po oszczędzać się, nie dźwigać i takie tam. A to Nasza Kropka
![IMG_0250[1].jpg IMG_0250[1].jpg](https://fx1.bbstatic.pl/attachments/219/219707-cea77937daa62f6625edb2ab0eb5d4e8.jpg)
Witam Madzie myślę, że już Mamunie
Witam Gala i trzymam&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za śliczną fasolinkę
Jane tak mi przykro Kochana, co za wstrętna chooolera!!!!
Krak u mnie główny obiaw, to trampek w buzi, i bolące cycy, ale tak inaczej, tak jak by brodaweczki bolały
Katy żeby nie było, przypominam, że ja tu jestem Berek, i zaraz Cię złapię za tyłek!!!! Lekarz kazał mi się nie przemęczać, a już absolutnie nie biegać!!!!!!
![IMG_0250[1].jpg IMG_0250[1].jpg](https://fx1.bbstatic.pl/attachments/219/219707-cea77937daa62f6625edb2ab0eb5d4e8.jpg)
Witam Madzie myślę, że już Mamunie

Witam Gala i trzymam&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za śliczną fasolinkę

Jane tak mi przykro Kochana, co za wstrętna chooolera!!!!
Krak u mnie główny obiaw, to trampek w buzi, i bolące cycy, ale tak inaczej, tak jak by brodaweczki bolały

Katy żeby nie było, przypominam, że ja tu jestem Berek, i zaraz Cię złapię za tyłek!!!! Lekarz kazał mi się nie przemęczać, a już absolutnie nie biegać!!!!!!
reklama
Z
zZagubiona
Gość
axarai gratuluje sliczna kropka :*
Podziel się: