reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

aniabuchowicz- jutor jedziemy do lekrza od b17 :D zobaczymy co powie ale to nie mozliwe ze maz cos ma , kiedys jak mial pare milimetrow to plul krwia i wogole kaszal a teraz niby ma wszedzie przeruty po3-4cm i nic mu nie ejst nawet nie kaszlnie :/ i jak moga gadac kazdy co innego 3 kliniki 3 rozne opinie :(

reklama
He he he to samo ci Ilonka chcialam napisac, u nas tak mowia ze cora matce urode zabiera wiec Malgosia jak nic :-D

Joweg skoro kazdy mowi co innego to moze to nie to jeszcze ....co teraz planujecie????

Jane kochana przytulam cie mocno ale zobacz z jaka FL ja zaczynalam i nie wiem co sie zmienilo ale kazdy cykl to troszke dluzej..........ale skoro maz sie tak angazuje to napewno bezie ci latwiej....wiesz ze masz w nim oparcie i chlopak na glowie stanie i bedzie lezal z tylkiem do gory jesli tpo ci pomoze .....zuch chlopak!!!!!!!!!!!!!

Joweg trzymam kciuki ale tak to zawsze jest ilu lekarzy tyle opinii nie martw się trzeba wierzyć kochanie :*ściskam mocno:*
czekam na wieści z niecierpliowością :*:*:*:*:

hej dziewczyny, trudno Was nadrobić, ale udało się :)
Lorelain synek jest bossssssski :) poprosimy o przepis na takiego małego przystojniaka.

Przykro mi, że te cholerne @ przychodzą nieproszone.

Joweg, zmieńcie lekarza, to nie jest możliwe, żeby lekarz nawet na zdjęciu rentgenowskim nie rozpoznał tak dużych zmian o których piszesz, nie mówiąc już o nowoczesnej, specjalistycznej diagnostyce. Właściwa diagnoza jest Wam teraz niezbędna, żeby szybko ustalić terapię.

Witam "nowe" staraczki i nową ciężaróweczkę :) razem raźniej :)

mamy opinie 3 klinik , moja maz ma raka calyi czas ale obmarlego wytluklam dziada b17 :) a wicie onkolog gada ze radiolog sie niezna :/ woogle patologia , na nic sie niegdadzamy postanowione :)

Już jestem, doktorek powiedział, że według niego jest ok, ale dostałam 2 op dupka i mam brać przez 3 dni po 2 tabletki, a później 2 razy po 1, zero sexiku, ale tu bólu nie ma, bo i tak M nie ma, po oszczędzać się, nie dźwigać i takie tam. A to Nasza Kropka IMG_0250[1].jpg
Witam Madzie myślę, że już Mamunie:-D
Witam Gala i trzymam&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za śliczną fasolinkę:-D
Jane tak mi przykro Kochana, co za wstrętna chooolera!!!!
Krak u mnie główny obiaw, to trampek w buzi, i bolące cycy, ale tak inaczej, tak jak by brodaweczki bolały:baffled:
Katy ​żeby nie było, przypominam, że ja tu jestem Berek, i zaraz Cię złapię za tyłek!!!! Lekarz kazał mi się nie przemęczać, a już absolutnie nie biegać!!!!!!

reklama
Do góry