reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Lorelain, prezencik śliczny dla męża. Ja tez mam w planach tak przekazać dobra wiadomość mojemu M. Chyba, że bede tak szczęśliwa jak w końcu zajdę, że wykrzyczę mu to od razu:tak:

reklama
dziękuję u nas OK, Jaś juz nawet tak nie kaszle, kaarek mały, wiec chyba bedzie OK, daje mu syropki, profilaktycznie przez 3 dni bede dawać przeciwzapalny syropek, smaruje aromatolkiem robie inhalację i poprawa znaczna naprawde, bo dziś w nocy mało co kasłał juz, a raczej tylko miał taki jeden atak a potem spał do rana :)

no a ja tez ok :) :-D czekam sobie na znajomą bo jej bede farbować czuprynkę no i przy okazji ma mi przynieść kawałek ciasta 3-bita :-p :-D

Dobry wieczór

Dawno mnie nie było, dużo się działo:-)

Lorelain Gratulacje!!!!!!!!!:-D piękne buciki i kreski na teście,

Karolek ty to dla mnie zaskoczeniem jesteś że ho ho, jaki cykl!!! Gratuluję:-D

Ilonka zdrówka dla synusia:-D

narazie tyle z bieżących rzeczy, lece was doczytać)

u mnie 32 dc i dzis tempka spadła:-( już doła łapię, zobaczę co jutro pokarze termometr:zawstydzona/y:

Roza ja myslę ze jutro skoczy do góry tempka :) bo za wcześno na spadek przed @ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D trzymam kciuki :)))))

Lori u mnie misiek nie pali i nigdy nie palił ja tez nie,co do witaminek to mu musze chyba wcisnąć jakies :tak:
ilonka to dobrze ze Jasiek juz lepiej,bo moj tata dzis dzwonił ze u mojego Szymka chyba cos sie rozkreca :( co prawda bylismy tam na weekend i nic mu nie było,ale wiadomo jak to wnuczek z dziadziem w ferie siedzi hehe to wszystkiego mozna sie spodziewac

Ilonka - dobrze że u Jasia to tylko lekkie przeziębienie :tak:

Rozia - mi też się wydaje że jak an @ to za szybko...ja to obstawiam zagnieżdżenie i trzymam mocno kciuki żeby to było to!;-):-)

Dziewczynki zmykam teraz robic obiadek i prasowanie....wiec pewnie troche zejdzie,wpadne wieczorkiem
a jak nie to miłego wieczorku wam WSZYSTKIM życzę :cool2:

Bardzo bm chciała:tak: ale boje się ze moja faza lutealna jest krótka:-(w tamtym cyklu trwała tylko 9 dni, no pocieszam się ze to był pierwszy "czysty" cykl tzn bez żadnych wspomagaczy i tabletek anty.

dziś naczytałam się o tym i znalazłam że 10-11 dni też jest jeszcze dobrze ale jest to dolna granica. ehh
Jutro się okaże:-)

MałaMi co pysznego gotujesz???

Dziś miałam ciężki dzień,nocka nie za bardzo przespana bo denerwowałam się przed sprawą w sądzie, może toteż jakiś miało wpływ??

Roza, trzymam kciuki, żeby to bylo zagnieżdżenie. W sumie juz niedługo sie okaże:-) Trzymam kciukasy, żeby to była fasolka &&&&&&&&&&
Wzięlo mnie na łazanki, mam strasznego smaka. M ma wyciągnąć od swojej mamy przepis.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry