Z
zZagubiona
Gość
ilona wieczorem to wiecej wazy to co pochlonelas przez caly dzien hehe
marta sciegna i miesnie sie rozciagaja
marta sciegna i miesnie sie rozciagaja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pączki uwielbiam ale jednak sobie odpuszcze,nie jest powiedziane że do końca ciąży będziesz tyle co miesiąc przybierała pozatym sama mówisz że po całym dniu byłaś pojedzona także spokojnie:-) KATT- to wszystko chyba od gina zależy bo ja swojego się o nic nie prosze normalnie badania mi robi i teraz co chwile na usg chodze jak się staramy monitiruje mi wszystko i sam od siebie MARTA - ty poczekaj jak ci poleci pare tygodni w ciąży to zobaczysz jak się tam dzidzia potrafi rozpychać
przed ciąża tak miałam bo mi po Jasiu to nie znikło , no ale potem zauważyłam juz w tej ciązy ze tego nie mam a teraz znów jest,