reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Aniabuchowicz - lekarz dawał mi ulotkę od tych urządzeń Nowoczesna antykoncepcja - Lady-Comp, Baby-Comp, pearly

Wiem dziewczyny i starsi zachodzą. Ale człowiek chce zawsze sobie wszystko ułożyć: praca, rodzina....
Ale czym później tym trudniej:(

Joweg-ja już swojego przekonałam, nawet się nie burzył. Chociaż podejrzewam, że wewnętrznie się boi. Zobaczymy w przyszłym tygodniu jeżeli się nie uda.

reklama
gin oddzwonil powiedzial ze jezeli wyczuwam szyjke w pesarze i nic nie boli to nie musze sie niepokoic bo szyjka sobie wedruje jezeli bede sie martwic to jutro mam wpasc do niego

Nenete - ja brałam wiesiołek (Oeparol) w kapsułkach dopiero od tego cyklu (a w sumie kupiłam później wiec wyszło chyba od 5dc). 3xdz po 1 kaps. do owulacji. I muszę przyznać, że pozytywnie wpłynął mi na sluz (było duzo wiecej i był wyrazistszy) w w chwili podniecenia w fazie płodnej był wręcz idealny (duzo i ciągnący). Jedyny minus to to, że M stwierdził że słabiej mnie czuje, bo tam tak ślisko:)

katt- i pamietaj ze przed oddaniem nasienia musi byc 2-3 dni wstrzemiezliwosc seksualna :) co do wiesiolka to ja nigdy nie mialam sluzu a po wiesiollku mam mnustwo :)

pamela,dziękuję za streszczenie.:happy2:
Znów jestem do tyłu wrrrrrrrrr!!!:wściekła/y:W południe wyłączyli mi prąd i dopiero teraz włączyli!! Cały dzień bez elektryczności!!! :no:

A teraz kawał (możliwe że coś przekręcam)
Przed zawodami w biegach narciarskich sprawdzają zawodniczki pod kątem środków dopingujących. Pytają Bjoergen:
-Od czego masz takie mięśnie??
-Od walenia konia.
:-p:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Katt - o proszę bez takich tu!!!! prawda Losiczka - im starsze tym trudniej... wcale nie i mężowie sobie poradzili, dacie radę!! tylko kochać się, a nie starać.

Ilonka - no teraz cuda wymyślają, fajne toto, ale mi się nie przyda. Młoda mi juz załatwiła tabletki na spalenie pokarmu, żebym nie miała juz takich sensacji jak przy Alince.
A już sie nie mogę doczekać jaj przylotu.

reklama
Do góry