reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

I ja się melduję :-)

losiczka &&&&&&&&&&&&&&&& :-) Na pewno wszystko będzie dobrze:-)

Katy jeszcze nic nie jest pewne, więc się jeszcze nie podłamuj:-) Trzymam &&&&, żeby to było chwilowe:-)

Jane no jeśli w ten się nie uda, to 13 jest szczęśliwą liczbą tak na prawdę :-) Także oby, oby &&&&&&&&&&

Zmykam do pracy :-):-):-)

Udanego dnia wszystkim życzę:-)

reklama
Dzień dobry Kochane!

Losiczko- trzymam kciuki za wizytkę i serdusio!!!!

Lori- nic nie szkodzi- poproszę jeśli możesz oczywiście o przepis na warzywa z ryżem, łopatkę w zalewie miodowo musztardowej i kuraka z limonką i tymiankiem. ;)

Agnes- qrcze ten orzechowiec wygląda bosko, ale brzmi strasznie skomplikowanie i nie jestem pewna czy starczy mi czasu. ;(
A tak w ogóle zaczęły Ci się utęsknione objawy, co?

No i wszystkim życzę smacznego pączka w ten tłusty czwartek. ;)

Dzień dobry :)

Losiczko udanej wizyty i trzymam kciukaski :-)

Agnes uwielbiam orzechowiec jest przepyszny ,wogóle ciasta mmmniam :-D
ale mnie wzieło na słodycze ostatnio hihihi,a dzis tłuuusty czwartek

pamela gratuluje jeszcze raz odwagi kochana i lekarz ma racje czas pomyslec nie tylko o innych ale i o sobie ,trzymam &&&&&&&&&& zeby sie udało :*

ilonko a Ty co dzis dobrego gotujesz???heheh

Lori jak faworki???

a ja dzis wstałam chyba lewą nogą,a jeszcze do tego geriatria od rana podnosi cisnienie i zasypane uliczki i parkinki i chody miedzy blokami głowe bym sobie dzis rozbiła!!!nie dosyc ze płace taki czynsz (bo razem z wodą 760 zł) to za cholere nic z tej spółdzielni nie robią ,rety wrrrrrrrrrrrrrrrr

Karolinko wierze w twoje możliwosci ,a taki orzechowiec napewno wszystkich zaskoczy :tak:

Dziewczyny niemal opracowałam menu....

OBIAD:
- zupa serowo ogórkowa
- ziemniaczki, ryż z warzywami (jak tylko Lori mi prześle przepis)
- sos z czerwonego wina
- udka kurczaka w miodzie/ roladki z jagnięciny z papryka i boczkiem/ łopatka w zaprawie miodowo musztardowej lub kurczak limonkowy z tymiankiem (tu też czekam na przepis od Lori)
- surówka
- marcherwka z groszkiem/ brukselka
- wino wytrawne

DESER:
- ciasto a`la Milka
- ciasto kokosowe- Rafaello

KOLACJA:
- deska serów z owocami
- koreczki z dipem
- pieczone ziemniaczki
- skrzydełka w miodzie
- jagnięcina z grilla
- sos czosnkowy/chrzanowy
- filet z kurczaka z serem i cebulą/ filet z kurczaka z ananasem serem i papryczką lub ogórkiem
- sałatka warstwowa Bracika
- sałatka z wędzonego serka wg przepisu Agnes
- brokuły zapiekane z serem
- ryba z cytryną i masłem czosnkowo-ziołowym

W niedzielę to wszystko powtórzę dla teściów i ciągle się zastanawiam czy zapraszać tego padalca.... :(

Właśnie kończę robić listę zakupów, żebym mogła sobie mięsko zabejcować w piątek i żeby jeszcze był czas na sprzątanie ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
MALAMI - u nas też jest terror co prawda my mieszkamy w domu nie w bloku ale droge do domu mamy prywatną więc trzeba ją samemu odśnieżać mój mąż już od 7 odśnieża i jeszcze go w domu nie było:eek: KAROLINA- zapowiada się pysznie i ciekawie

Ostatnia edycja:
Brawo Karolinko tylko kolacja i obiadek albo udka albo skrzydełka w miodzie ,taka mała sugestia nie gniewaj sie ale zeby sie nie powtarzało :zawstydzona/y:

viola no tak rozumiem ale jak ktos mieszka w domku to sam u siebie działa tak i wiedział jakie tego skutki ,a tu gonia z opłatami na zime zawsze podnoszą bo niby ogrzewanie a jak cos chce sie załatwic to wielkie problemy no i ogolnie nie rozumiem jak za mieszkanie własnosciowe mozna jeszcze płacic eksploatacje za m2 /miesiac no mi to wychodzi 150zł plus woda smieci fundusz remontowy (niby) achhhh paranoja jakas i do tego podatek od gruntu,jak 6 lat temu kupiłam mieszkanie to było 380 a teraz 760 to nie za duza różnica?????Mam najgorsza spółdzielnie w miescie !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Karolinko ja padalc bym nie zaprosiła!!!!!!!!!!!!!!!!!! ot moje zdanie

Ostatnia edycja:
witam z rana z Zobacz załącznik 437844

losiczko
trzymam kciuki za wizytę i czekamy na info

karolinko no szykuje się niezła imprezka. no i bardzo smaczna.

lorelain dawaj przepis na kurczaka limonkowego z tymiankiem bom tez ciekawa

katy to nie musi być spadek na @ jeszcze. bardzo ci kibicuję i ślę ~~~~~~~~~~

dziewczyny na polsat cafe leci o kobuetach ktore pragna cory a rodza chlopcow

losiczko &&&&&&&&

paczki-z-nadzieniem_24702_7.jpg slodkiego czwartku hehe ja zjadlam 2 i boje sie co bedzie za godzinie przy pomiarze cukru hihi

Ostatnio edytowane przez moderatora:
zZagubiona obejrzalabym ale ..............siedze w pracy hehe ,jak dzis sie czujesz????wszystko ok?rozumiem ze nic nie dolega

reklama
malami aha na szczescie wszystko wrocilo na swoje miejsce chyba wczoraj przesadzilam (caly dzien siedzialam u mamy w robocie :-D)

Do góry