reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Katy och....ale to nie taka mała sprzeczka tylko cos powazniejszego :-(

Domiska to do dzieła hehehe i zabij wegorza hihihih

Bietka podobno 2 ciąze widac duzo szybciej ,nie martw sie ze cos nie tak :-) u mnie z Synkiem moim to do 7 m-ca nic nie było widac a jak szłam do porodu to wazyłam 61 czy 2 kg i wszyscy sie dziwili ze toooo juuuz???? hehe ha mały ważył 3420 i miał az 57cm ;)

Karolinko zobaczysz ze wszystko jest ok z maleństwem :-D

reklama
witam się :)

Karolcia - moja siorka tez całkowicie bezobjawowo przechodziła ciążę a wszystko bylo jak najbardziej OK :tak: ... ja teraz mam słabe objawy i czasami przyjdzie mi tylko fala mdłości, ale generalnie czuje sie całkiem dobrze, zupełnie inaczej niz poprzednio i tez mnei to martwi. Chyab dopuki nie przejde pierwszego trymestru to za kazdym razem bede panikowac :sorry:

Wpadam sie przywitac i zaraz uciekam do pracy:(A tak mi sie nie chce!!!Miałam straszne koszmary dzisiaj onosnie mojego synka...wrrrrr...obudzilam sie z placzem...masakra,caly dzien do d...pewnie bede miala przez ten sen..:no:

Pozatym jest ok,od wczoraj biegam co chwile siku nawet w nocy dwa razy bylam co mi sie normalnie nie zdarza,moze sie przeziebilam,no albo....nieeeeee...jakos to do mnie by chyba nie dotarlo tera:no:z heheh.

karolinkatylko sie cieszyc ze bez przytulanka porcelanki poki co...i zycze ci zeby cala ciaza tak fajnie przebiegała:))Ja z synusiem dopoki nie dostalam brzucha(ok 6mca dopiero!!!) to nawet nie czulam ciazy,a z corcia do 4go mca nie moglam sie ruszyc dalej niz dwa metry w promieniu kibelka hahha:-)

Witam:)

Zagubiona
mam nadzieję że ta dieta nie będzie musiała być taka drastyczna.A powiedz mi masz zniżkę na paski do glukometra? I jeszcze mam pytanie jesz mniejsze porcje czy takie żeby się najeść?

Lori
nie martw się wielkością brzucha ja mam taki ,że mogłabym już rodzić hehe z córką do porodu takiego nie miałam

Katy
trzymam kciuki,żeby ta tempka była wysoka nie od lutki tylko od fasolki:-)

witam kotki :)
Dzoana zaciskam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Katy nooooooooooo .........Ja nic nie mówię :-D jest pięknie jak na razie i niech tak zostanie :-D
Malami witaj skarbie, prosze sie nie kłócić nununu :sorry: ale pewnie facet podbadł co ??????????? :) bo MY kobiety przeciez jesteśmy grzeczniutkie
losiczka ja sobier wyobrazam jak spałaś dziś :) uśmiech z twarzy nawet przed sen nie schodził :) ahhhhh tez tak miałam, i mam do tej pory a jak :):-D
Karolinka u Ciebie to dziś 10 mija tydzien a zaczyna sie 11 :) pięknie leci słoneczko :) a poza tym skarbuś pamiętasz jak ja zaczełam panikować ok 9 tyg ze nie mam objawów?????? no własnie a to było chwilowe bo po 2 -3 dniach znów powróciły, takze spokojnie ;) poza tym naprawde mozna przejsc przez ciaze bez objawów :)

Ja lece coś szybko zjeść bo dopiero co sie zwlekłam ma czuję ze maluszek mi fika wiec chyba głodne dziecko, no i to większe też głodne wiec matka musi sie przywitać z kuchnią :-D

karolinka... każda przed wizytą ma stracha, czy to jest 11 tydzień czy 30 ... tak to już jest. martwimy się o nasze maleństwa.
U mnie w 14 tygodniu minęły nagle wszystkie objawy- pewnego dnia wstałam i nie pobiegłam do kibelka... nagle poczułam przypływ energii, zaczęłam się "dziwnie dobrze czuć". Wyspana... nic mnie nie bolało. I zamiast się cieszyć -płakałam, że z dzidzią coś nie tak... bo tak nagle wszystko odeszło. Ale jak widać, jest OK :-)
tutaj nam możesz się wygadać... a i ja mam wizytę w środę jak i TY - więc będę trzymała kciuki na nas obie :)

ilonko smacznego ;)))
noo oczywiscie ze G podpadł i to baaaardzo!!!!wiec w weekend bedziemy sie mijac bo ja nie mam zamiaru sie do niego odzywac!!!!!!!!!!!!!!

słońce założę sie ze padnie na kolanach przed Tobą :) i bedzie dobrze, no i to teraz TEN wasz czas wiec lepiej niech przeprasza pieron bo szkoda cyklu !!!!!!! :)

Kochane potrzebuję fajny przepis na naleśniki na słodko :) INNE !!! BO juz mi sie znudziły z dzemem albo z serem, a mam dziś chęć zrobić własnie :)

reklama
CZeść dziewczynki
ze mnie dziś słaby kompan będzie tempka w dół jutro nie testuje bo nie ma sensu:( nie będę wam smucić
Życzę wam miłego dnia

Do góry