reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

no taką mam nadzieję, że to będzie szczęśliwy cykl, poza tym mam urodziny w marcu więc szczęśliwie by się złożyło :)))))

gratuluję 8 latek!!!!!!!!

reklama
Bobo nie testowałam bo nie mam okresu już 3 dni a test wyszedł pozytywny i stwierdziłam, że nie ma sensu :)
Dzona suwaczka ciążowego nie robiłam bo to póki co 3 tydzień i 5 dzień :) nie wiem czy to nie za wcześnie, no i najważniejsze jeszcze nie jest ciąża potwierdzona przez ginekologa.
Mam teraz problem z tą infekcją, cholera swędzi jak nie wiem :( smaruje się clotrimazolum pani w aptece powiedziała, że można :)
Jeny ja tez mam urodziny w marcu to jesteśmy rybki?

Ostatnia edycja:
Marta, w sumie rozumiem, że czekasz na obiektywne potwierdzenie ciąży:-D Ja pewnie nawet jak zobaczę na 10 testach II to nie uwierzę dopóki nie zobaczę na USG:-)
Zmykam już, bo jutro muszę wstać o 4, na 6 niestety do pracy:-( Dobranoc

Ostatnio edytowane przez moderatora:
jane moj maz jest baran i zodiakalny i nie tylko hihi :-) ja jestem skorpion :-)
joweg gdzie sie podziewasz Kochana moja?

Ostatnia edycja:
ja rybka :)
bobo co do mdłości to nie mam może przyjdą, ale cyce mam większe i bolą jak djabli, zaparcia i nadal boli mnie brzuch a tak to nie mam żadnych objawów, zastanawiam się czy oby na pewno jestem w ciąży :/
a no i spac cały czas mi sie chce

bobo kochana dziekuje ale na moje oko mozesz poluzowac......az taka szczesciara to ja nie jestem ja to dobije do 30 cyklu staran pewnie :zawstydzona/y:
aniab chyba sobie juz odpuscila, tempka poszla w dol....no ale wsparcia trzeba i pozytwynego myslenia ....zreszta dla kazdej ktorej albo tempka leci albo juz @ przyszla:tak:
Rozia sliczny juz cie pamietam:-D
Jane i jak po imprezce z kolezankami????;-)
Bobo ty po greckiej a ja wcinam z mozarella :-D

reklama
Do góry