reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hej kobitki, ja już właściwie po sprzątaniu i gotowaniu więc mieliśmy taki dzionek kur domowych :) Wczoraj za to hmmm na teście owu wyszła mi 2 ale trochę bledsza kreska, a jeszcze w pracy rozmawiałyśmy z koleżanką, na temat tego, co robić, żeby w związku, małżeństwie nie zagościła nuda w "sypialni". No więc jak dodałam jedno do drugiego to... ubrałam się mega sexi, szpileczki, pończochy, czerwona szminka i tak gotowałam mojemu mężowi makaron z sosem szpinakowo - serowym, na stole winko, świeczki, muzyka w tle... nie muszę chyba mówić jaką miał minę jak wszedł do domu hihihihi ech nawet jak fasoliny z tego nie będzie to warto takie wieczorki od czasu do czasu organizować :)

A co do testów owu, to dziś wylazł meeega mocny więc chyba coś jest na rzeczy.... ;) trzymajcie kciuki! Ja trzymam za Was bardzo mocno, zwłaszcza za te co są w podobnej przyjemnej sytuacji mordowania węgorza hahahah

- świetny pomysł :) .... trzymam kciuki za staranka :tak:

polisia - koniecznie po badaniu zdaj relacje :tak:

scotland, martasx GRATULACJE :-)

dziewczyny mam pytanie, jestem w 20 tyg ... ciąża OK, gin nie wspominał nigdy o l4 - ale ja bym już chciała, tak jak pisałam, mam dość. Jestem bardzo zmęczona ... czy on może mieć jakieś obiekcje... zaczynam się denerwować... że mogę w środę nie dostać L4 :(

Zagubiona masz rację, po prostu u mnie jest tak, że krew zleca się po usg jeśli coś wychodzi nie tak, ale faktycznie można zrobić w pakiecie. Ale fakt pełne genetyczne to to usg + krew :)))) zamieszanie wprowadzam :D

Lori zdam relację, niech już będzie środa!!!!!

już tak się nastawiłam na odpoczynek , że nie widzę innej opcji :-)

dziś przespałam cały dzień... tzn o 8 zjadłam śniadanie, poszłam spać... wstałam o 12 zrobiłam obiad, pokrzątałam się do 14- zjadłam obiad i poszłam spać... i znów bym spała... :(

polisia jeśli nie masz wskazań, to lekarze nie zlecają genetycznych krew+ usg.
Mierzą przezierność i nosek na zwykłym usg 2D.
Wszystko będzie dobrze :) widzę, że dużo osób ma w środę wizytę.

bietka a z cukrem nie masz problemu ?? ja tak mialam z aniolkiem non stop spalam i okazalo sie ze to cukrzyca ciazowa mnie usypiala

zzagubiona glukozę mam 39- a norma od 40- i 69 a norma od 70. Lekarz powiedział, że to normalne przy badaniach na czczo.I że to nie jest zbyt nisko.
Z moim spaniem jest, że do 14 tyg prawie mnie nie było na forum... bo spotkania z porcelanką i spanie... od 14 tygodnia - nagły przypływ energii. Odwiedziłam sklepy ciążowe... kupiłam mnóstwo rzeczy- normalnie szał-ciał !!! Kino, spotkania ze znajomymi - poprostu odżyłam :)
I od tygodnia, dwóch, znowu obserwuje spadek formy... i zrzucam to na karb mojej pracy... bo jedna koleżanka odeszła... druga ma rękę w gipsie i pracuje za trzy osoby... i jeszcze mi dali aneks zwiększający zakres obowiązków -a to chyba już nie zgodne z prawem... :wściekła/y:

lekazr w środę zobaczy moją gkukozę. Krzywej cukrowej jeszcze nie robiłam...

reklama
ciekawe te twoje normy ja znam na czczo 60-90 godzina po 91-140 przy obciazeniu 50g glukozy a przy 75g po godz do 180 a po 2 do 140

aaa no tak te wyniki co ja znam to po krzywej ale glukometrem 60-90 na czczo po godzinie do 120

Do góry