reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Dzień dobry w środowy deszczowy poranek!

Losiczko- dopiero na 16tą, ale pewnie będzie jakiś poślizg- jak zawsze ;( dam znać jak wyjdę ;)

Agnes- gratulację. Super wieści. :)))

Ilonko- no musisz teraz szczególnie uważać na to co mówisz. Synek mojej koleżanki, który całe dnie spędzal z dziadkami pewnego dnia poszedł do babci i mówi: babka zasadził ci ktoś kopa w dupę? bo dzień wcześniej oglądał z dziadkiem kiepskich. A ja podobnoż po powrocie z wakacji, na które jeździłam z mamą i jej znajomymi chłonęłam wszystko co mówili i na pytanie dziadka jak było na wakacjach odpowiedziałam : co pier...lisz dziadek? a mama dostała w pysk ;)))

Katka- jak Ty się czujesz? złe nastroje już minęły?

Lori- jak Twoje mdłości?

Marta- do marca już bardzo niedaleko, więc spokojnie wytrzymasz ;)

Miłego dzionka, bo nie jestem pewna czy do Was zajrzę bo mam dzisiaj wycieczkowy dzień po magazynach ;(

I ja sie witam :-)

Karolciu daj znac jak najszybciej i oczywiscie trzymam kciuki za udana wizyte :tak:

A mnie mdlosci mecza doslownie 24 h :-:)-:)-( wczoraj o 22 tak mnie ssalo w zoladku ze zrobilam sobie kisiel:-p mialam ochote na banana pytam meza gdzie banany??? A 2 godz wczesniej wrocil z biedronki a on patrzy na mnie i mowi ze zgubil :szok::szok::szok: .Jak zgubil :wściekła/y: zaplacil a nie spakowal do torby. I kto tu jest zakrecony:baffled:

Milego dnia babeczki choc przy takiej pogodzie to tylko dobry film kawa i ciacho niestety u mnie to tylko w rachube wchodzi dobry film bo po kawie i ciachu to bym chyba umarla :-(. Ale wszystko dla mojego malego szczescia w brzuszku!!!!!!!!!!!!

Witam się z rana.
Mąż mi dziecko obudził i wkurzona musialam ruszyc sie z wyrka. I jeszcze na czulosci mu sie z rana zebrało ;/
Chyba @ przyjdzie.bo cos brzusio mnie pobolewa. Czuje ze jest jeszcze nadzieje bo cycuchy nie bolą :D hehe

wpadam sie przywitac:)zagladam tu co ranek i cosik napisze a pozniej popoludniu jakos nie mam weny,ale czytam was na bierzaco...ciekawe czy dzoana testowala:-Dtak czy siak trzymam kciukasy&&&&&&&
u mnie tempka idzie w gore,ciekawe czy to sprawa luteiny...cycuchy tez bola,nawet w nocy taki spory dyskomfort spiac na brzuchu,az sie budzilam..Ha ha teraz chociaz fajnie bo moge objawy na lutke zrzucic coby sie az tak nie nakrecic.jeszcze dzis i jutro mam lutke brac a pozniej odstawiam i czekam na@,przylezie albo nie...ojj chcialabym..

hejka :-)
nadrobiłam troszkę ... wczoraj jak wróciłam z pracy to nie miałam siły włączyć kompa. O 19 już spałam i co najśmieszniejsze jestem nie wyspana...
Bobo weź sobie internet bezprzewodowy do sanatorium :) jak egzamin ??
idę Was czytać dalej :)

witam i Ja :-D
Karolina ale sie uśmiałam hehehe !!!!!!!! dzieci naprawde czasem jak cos powiedza to nie wiadomo czy sie smiac czy płakac :-D
trzymam kciuki za wizyte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& daj znać po wizycie :) a moze dziś gin podejrzy co ma Twój maluszek czy pipke czu siurka :) kto wie :)
losiczka jak Ci sie chciało gotować kisiel o tej godzinie :szok: :-D ja na takie chwile mam zawsze w domu albo flipsy albo wafle zwykłe do chrupania,hehe :-)
zagubiona widzę ze ciągle faza na truskaweczki ??????? kurcze żałuję ze ja nie zamroziłam sobie jak był seson teraz były by super bo mnie tez ciągle, w biedronce są w pojemniczku ale nie kupuje bo to sama chemia kurcze teraz niestety, wiec muszę wytrzymać jakoś !!! :tak:
Katy juz niedługo i wypłyniesz z morza czerwonego a potem heja

Qurcze zaraz do pracy,na dworze leje az strach wylazic:((((do tego hotel full,ach...wczoraj cale popoludnie przespalam,wogole to w jednym z naszych hoteli panowal wirus grypy wiec go zamkneli i zeby nie byc stratnym przezucili czesc gosci do nas hahah...poprostu madrzy anglicy...wiec teraz czekac az nas pozamykaja hehe..juz z mamy braki w personelu bo 4 osoby wczoraj zachorowaly wiec nie wiadomo w co rece wlozyc...az strach co dzisiaj zastaniemy..
ilonka nie kus truskawkami bo i ja bez ciazy bym sobie pojadla...:-pmniammm

reklama
hello :-)

dzisiaj rano miałam poważną rozmowę z młodym ... wytłumaczyłam mu że w brzuchu u mamy jest teraz jego malusi braciszek albo siostrzyczka ... pokazałam mu książeczkę o calineczce, ale nie wiem czy zakumał. No tak czy siak wytłumaczyłam mu ze nie może juz po mnie skakac i musi teraz mamusi duzo pomagac. Powiedzial ze chce byc starszym bratem. Spytałam sie go czy woli braciszka czy siostrzyczke to powiedzial ze chce jedno i drugie hehe :-)

jak tam dzoana?

Do góry