reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Witajcie ;-)
strasznie mi zle ze nie moge was tak czesto nawiedzac no ale pobyt tu i zawsze sie cos dzieje wiec prosze napiszcie mi co sie wydarzylo :-)
ja dzis mialam mala przygode podczas testu marszowego zakrecilo mi sie w glowie i o malo co nie padlam zaraz na wozek i pod tlen poszlam. teraz juz jest ok i mam nadzieje ze tak pozostanie :-)
tesknie za wami :-)

reklama
ojjj zle i teskno mi za wszystkim i za mezem i za nowym mieszkankiem no bo musze sie wam pochwalic ze moj maz wynajal mieszkanko wiec jak juz wroce to do naszego gniazdka a nie do tesciowej :-) strasznie sie ciesze :-) ide kochane juz :-) odezwe sie jak bede znow na necie . caluje was mocno

jane widzialam linka,te wozki dla trojaczkow to dopiero jest :szok::szok:
lori ty sie ciesz,ze masz tylko dwojke :-D,bo taki z trojaczkami to na pewno by sie w windzie nie zmiescil

kurcze teraz to jest taki wybor wszystkiego dla dzieci,ze tylko kase miec..az oczoplasu idzie dostac..,co drugie to ladniejsze..:tak:

Jestem już po zajęciach ale dziś nudno było :baffled:

Ilonka
pytałas czy mam lóżeczko tak mam po Igorku drewniane 120x60 i takie musi być bo mi większe nie wejdzie do sypialni.tylko je trochę odmalujemy lakierem wodnym takim bezpiecznym bo mi kolorystycznie nie bedzie pasowac do sypialni i si:-) W wakacje chcemy zrobić remont u Igorka w pokoju i kupić łóżko piętrowe tak na zaś :) jakies biurko bo to już powoli szkoła się zacznie i szafę taka zabudowaną. Igorek na poczatku będzie spac na dole a jak dzidzia dorosnie to pojdzie do góry a dzidzia na dól. Igorek miał 1,5 roczku jak spał juz w wiekszym łóżeczku takim z barierką.
Dużo mam rzeczy po Igorze wszystkie pościele chyba z 5 sztuk, aż Wam zazdroszczę jak wybieracie ale tez mi szkoda kasy wydawć jak wszystko mam(niech babcie kupują ), kocyki, baldachimu nie maiłam i nie chcę bo tylko zbiorowisko kurzu. w sumie pewnie dokupię trochę ciuszków, rajstopek, body z długim i krótkim rekawem bo dla mnie były najwygodniejsze rzeczy i najczęsciej ich używałam. a no i pieluchy tetrowe bo tamte po Igorze to do mycia szyb wykorzystałam :-D a no i przewijak bo tamatem sie cały rozsypał.
W sumie teraz jak patrze to dobrze ,ze czasem jestem taki chomik i wszystko wole przetrzymać bo może się przyda, teraz naprawde się przyda ale już sobie obiecałam,ze po drugim dziecku wszystko oddaję nawet wózek :rofl2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Łózeczka są piekne ja uwazam że to kwestia indywidualna zależy co kto lubi i zależy w czym dziecku wygodniej,my mieliśmy dla małej łóżeczko drewniane teściu mi dorobił płozy bo jest stolarzem i ją bujaliśmy a dla drugiego dziecka obiecałam sobie i teściowi że zrobi nam kołyske:-) teraz są cuda dla dzieci w sklepach tylko mieć gotówke,o baldachimach do łóżeczek też mówią że są nie zdrowe bo sie na nich kurz gromadzi i tak ich ludzie używają zależy co dla kogo:happy: Bobo-fajnie że się odezwałaś miejmy nadzieje że to jednorazowa sytuacja z tym omdleniem to już do waszego gniazdka wrócisz fajnie:-)

Do góry