reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Witam porannie :-)
Joweg trzymam &&&&&&&&& i daj nam szybka znac co byśmy tu paznokci nie obgryzały :tak:

Ja dzis niestety druga noc nieprzespana - Igor temp. ponad 39 i cała noc dziwnie oddychał i się kręcił ale to pewnie przez ta temp. tak myślę, o 2:30 obudził go koszmarny kaszel i już myślałam,ze mi zapaskudzi całe łóżko ale się obyło no i o 4:00 znowu skok temp. ale nie na długo bo zaraz czulam jak robi się cały mokry i jak temp. spada i śpi spokojnie do tej pory. Mama nadzieję,ze to był jakiś przełom i juz nie bedzie go tak męczyć.

U mnie pogoda przez okienko to wiosenna tylko ten cholerny wiatr napewno nie da odczuć tego wiosennego sloneczka.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Podobno od czwartku ma być 20 stopni pocieszajmy sie tym ja już bym zaczęła w ogrodzie cos robić a takto przez okno patrze jak mi psy cholerne moje zasadzone kwiatki terroryzują

Witajcie - przepraszam ze nie dalam znac zaraz po wczorajszej wizycie ale bylam padnieta a w domu jeszcze zaczynamy remont kolejnego pokoju wiec nielatwo zasiasc do kompa. Z dzidzia wszystko ok i jesli nie zrobi nas w balona to bedzie ukochana CÓRECZKA :-D a nastepna wizyta 11.04 :-D
JOWEG daj znac jaki wynik testu ?
Buziaki dla Was wszystkich :happy2:

Marysia77 - gratulacje :)))) imię już wybrane?:)

joweg - czekam na wieści, jak poszło?

A ja jestem wydęta, rwie mnie brzuch i czuję, że zmora @ zepsuje mi czekanie na sobotni test

ANISIAJ - imie to pewnie wybierzemy przed samym porodem, tak jak bylo z Darusiem :-) w pierwszej wersji zanim jeszcze myslelismy o dzieciach miala byc Anetka, zobaczymy zostalo nam jeszxcze 5 m-cy :-D

A Twoj wzdety brzuch kochana moze zwiastowc zupelnie co innego ...:-) czego oczywiscie zycze :-D

A odnosnie wagi,o ktorej dziewczyny rozmawialy, to jedne martwia sie nadmiarem a drugie - czyli m.in ja, jej brakiem :no: u mnie nadal wskazowka ani drgnela eh, pocieszam sie jednak ze z dzidzia ok i w poprzedniej ciazy bylo tak samo, ale pare kg przydaloby sie wiec jesli ktoras ma ochote sie pozbyc to ja chetnie przyjme ale o dietach w ciazy zapomnijcie :-D

nom dziewczyny niestety lipa , tylko martwi mnie moj organizm ze tyle sie ta @ spoznia , bo test wykluczyl ciaze :/ hmmmm.....

Marysia gratulacje wymarzonej coreczki:-)
Joweg szkoda ze sie nie udalo:-(....trzymaj sie ;-)
Anisiaj widze ze ty tez czekasz do soboty to jest nas 3 :-)

Ostatnia edycja:
Joweg kochana, trzymaj się! Może masz jakieś wahania hormonalne, może coś się poprzestawiało. Kiedy idziesz do gina?

Marysia77 - mam nadzieję, że wykraczesz, choć chyba objawy "na okres" nie są podobne do tych "na ciążę" (w sumie to nie wiem, bo w ciąży nie byłam;))

KatyB - super, że jest nas więcej ;)

Ostatnia edycja:
reklama
KatyB-u nas cuda sie nie zdarzaja :) wiec w sumie na nic nie liczylam :)

anisiaj
-mysle ze po tym in vitro cos mi sie poprzestawialo , mam jechac do kliniki jak dostane @ wlasnie dlatego tak wyczekuje , wiec poczekam pare dnia jak nie przyjdzie to zadzwonie w czawartek i pojade do nich w piatek , bo to z dnia na dzien a nie mam za bardzo czasu teraz a w piatke akurat !!!!:)

Do góry