reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Joweg bardzo mi przykro idz lepiej do lekarza jak to tak długo trwa :*

Marysia gratulacje córeczki :tak:

Ciekawa jestem jak Zagubiona i Nadia czy dziś wróca do domku :confused:

reklama
anaber-wiem wiem ale u nich to termin z ddnia na dzien dostaje i jak dzis zadzwonie to jutro bede musilaa byc a w sumie jutro maz musi do lekrza i w czwartek chyba tez , wiec zostaje nam piatek wiec zadzwonie jutro albo w czwartek dobrze by bylo gdybym dostala @ :) ale i tak im powiem ze takie cos mam to zobacza.... i zas wszytsko sie mi przeciagnie o te pare dni :)

joweg przykro mi :-(,wydaje mi sie ze masz cos z hormonami..badalas sobie ?
marysia gratuluje wymarzonej corci !!!:happy:
katy milego dnia i zaciskam &&&&&&&&& za II krechy !!!!!:tak:
a mi cos net muli ,ale tylko na bb ..zaraz mnie cos trafi :wściekła/y::wściekła/y:

Witam wszystkich:-) Ja tak przed pracą zaglądam na chwilkę,żeby się przywitać i powiedzieć,że żyję:-) Wpadnę wieczorkiem:-)

Anaber no mam nadzieję,że Igorek szybko Ci wyzdrowieję:tak:

Marysia no to super:-) Gratuluję tej upragnionej córuni :-)

joweg no to daj znać co Ci tam ciekawego powiedzieli i po wizycie męża u lekarza też się odezwij:-)

przepraszam ze ja tak ostatnio rzadko wpadam ale malo czasu mam... ucze sie na prawo jazdy i poswiecam temu kazda wolna chwile a i tych malutko! ale zawsze o Was pamietam!!! za 2 tygodnie jade wreszcie do domku do Polski mam juz ustalona wizyte do mojego gina,ale najpierw chcialabym zrobic badania i pojsc do niego juz z wynikami.niedaleko jest prywatna klinika wiec moge zrobic wszelkie badania tylko nie wiem jakie? moze ktoras z Was juz robila?

cześć dziewczyny, u mnie też zimno i szaro, ale zapowiadają piękny weekend więc już nie mogę się doczekać , tym bardziej, że jedziemy do Krakowa loloo.Ale humorek na razie mam dobry, jakoś bez napinki a serduszka się pojawiają :))) chyba to przez wiosnę :)
Dziewczyny w fazie maniakalnej trzymajcie się dzielnie, trzymam za Was kciuki.
A staraczki moje drogie to hmmmmm miłego serduszkowania :)
Joweg, ja bym do lekarza , szła bez większej zwłoki, bo może da Ci coś na wywołanie @, porobi badania, żeby przygotować organizm do przyjęcia mrożaków :)
Pamela co do badań, to na razie robiłam monitoring owulacji, żeby sprawdzić czy pęcherzyk rośnie a potem pęka (2 badania co 2 dni - w 13 i 16 dc), robiłam jeszcze hormony tarczycy, prolaktynę, i progesteron w 8 dniu fl i na razie tyle... Ponieważ wyniki wyszły mi dobrze, to trochę mi stres minął, biore wiesiołka, witaminę B6 i Mg, bo miałam trochę krótką fazę l i folik :).

Ostatnia edycja:
Rozia Kochana dobrze,dziekuje! a tatuaz musi poczekac bo teraz zabiegana jestem,zaganiana,ale tez przeszczesliwa ze na Swieta bede w domku!!! wreszcie:-D.hura!!!!!!!

reklama
Możesz sobie zrobić na pewno tarczyce i myślę,że dobrze by było, gdybyś zrobiła progesteron, ale to się robi 7 dni po owulacji i prolaktynę do tego.

A co jeszcze, to nie wiem :-(

Do góry