reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

losiczka- kochana trzymaj sie :( wiem jak ci ciezko kochana ale wierze w Ciebie , zbieraj sily kochana !!!!

koarolina- dzieki ze napisalas , smmutno mi bardzo :(

reklama
Losiczko skarbie tak mi pzrykro trzymaj sie mocno kochana i przetrwaj ten ciężki czas,buziaki ogromne dla ciebie:happy2: jesteśmy z tobą:tak:

Losiczko skarbie..tak mi przykro....:-:)-:)-:)-(....tule mocno ...a dla twojego Aniolka zapalam swiatelko...
[*].....
myslami jestem przy tobie....

dziewczyny ja dzisiaj poszłam do lekarza państwowego ... oba serca nie biją. Wiekiem odpowiadają na do wczoraj :( na 15:00 jade to potwierdzić do mojego lekarza prywatnego. Licze jeszcze na jakis cud, ale nie wiem po co. Mam skierowanie do szpitala :(

Za godzine ma być mąż w domu, a ja sobie nie mogę znaleźć miejsca :(

Lori trzymaj sie kochana..oby zdarzyl sie jakis cud...&&&&&&&&&&&&,daj pozniej znac...

domiska jakis porabany dzisiaj dzien...

rano mi bb zle chodzilo,a teraz takie smutne wiadomosci...:-:)-(.niech juz ten dzien sie skonczy !!!!!!

reklama
hej!

dziewczyny co za smutny dzień dzisiaj. co się dzieje?

losiczko kochana tulę mocno. trzymaj się. nie wiem jak ci pomóc.

lorelain
a co u Ciebie sie działo? dlaczego pojechałaś do lekarza? kochana trzymaj się dzielnie mam nadzieje że jeszcze może się zdarzy cud

Do góry