reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
kobitki ja zmykam. placki mnie pokonały i muszę się położyć. Jutro rano idę na hcg, zobaczyć czy jest przyrost Trzymajcie kciuki bardzo proszę :)

dobrej nocy!

Ja niestety tez latam co chwilę do wc wiec ja chętnie oddam naprawde , w nocy to dopiero koszmar no ale chciałam to mam:) najpierw jest tak ze sie martwimy ze nie ma objawów a zaraz chętnie by sie je oddało, szkoda ze tak sie nie da :dry: :-p

anisaj przyrasta napewno odpowiednio :) bede trzymac kciuki:)&&&&&&&&&&&&&&&&&&& śpij dobrze :)

Ostatnia edycja:
Ja też latam do kibelka cały czas i w nocy strasznie chce mi się pic - jakbym była na kacu i tak w kółko pije i sikam...
Fryty się smażą :-D

Marta no ja mam identycznie, 2 litry wody w dzien, jakiś sok, pare herbat i ciągle mało :szok: choć ostatnio mi sie tak porobiło wczesniej nie !!!!!!! i sie dziwić ze sie biega co chwilę w kibelka !!!!!!!!

Ide inhalacje małemu zrobić i się kładziemy, a mnie włanie na noc zaczęła boleć nerka , znów bede wyć z bólu :-( na dodatek pewnie Jaś znów bedzie kasłać ciągle, wiec czeka mnie kolejna ciekawa nocka :-(

DOBRANOC !!!!!!!! śpijcie dobrze !!!!!!!!

reklama
Do góry