reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
wiolka no ja dzisiaj nie za fajnie, zgaga mnie trzyma i nawet po rennie nie odpuszcza, ja leze od rana w lozku bo nie mam sily na nic, mala bawi sie z babcia, potem pojedziemy ogladac zwierzaki:-) trzymam kciuki za testowanie ja ci tylko powiem ze mi pozytywny tescik wyszedl po poludniu w 26dc 10 dni po owulacji, tylko ze to byl ten czuly 10mlU

Bobo - groupon jakiś jest dzisiaj na kraków

wiolka - mi rano 10 dni po owu wyszła lekka kreska, a na drugi dzień o 15.30 już gruba. normalne testy z apteki

anisiaj ja właśnie chcę powiedzieć orkiestrze żeby informowali o księdze i swiadkowej powiem, żeby puściła po stołach jak już goście będą trochę wcięci :p :-)
bobo zobacz na Grupony, czasem można fajną ofertę znaleźć tanią nawet w hotelach ;-)

A mi przyszła właśnie paczka z Allegro, całkiem inna tunika niż zamawiałam :wściekła/y:

wiola nie daj sie namawiać siiiiiikaj :) poza tym chłop czasem ma nosa wiesz????? mój pare dni po owu powiedział mi ze jestem w ciązy bo nakrzyczałam na niego ze pali śmierdzące fajki ( bo mi strasznie wtedy śmierdziały) haha
bobo ojjjjjjj kraków - kocham !!!!!!!!!!!! my jak sie wybieramy to mamy gdzie spac bo meża brat mieszka z rodzina w krakowie :) ojjjjjj jak bym chciała pojechac jeszcze przed porodem :tak: cos kochana napewno znajdziesz nie drogiego :)

dziewczyny nikt mi nie odp na temat tych płytek ?????????????? :-( błagam pomocy !!!!! bede szła teraz do sklepu to moze cos kupie tylko poradzcie coooooo???????????

Scoti- ja mam wizytę dzisiaj, a następną 29 marca- bo udało mi się wepchnąć do nowego lekarza, do którego już mam zamiar chodzić do końca ciąży. nie mogłam narzekać na terminy jak już mnie zechciała przyjąć. A dzisiejsza jest bardziej towarzyską ;)

Zzagubiona- dobrze że jesteś. Trzymam kciuki byś nabierała coraz więcej sił i energii, bo niebawem będzie Ci bardzo potrzebna. ;) no i niech wszelkie złe passe mina bezpowrotnie. ;)

Ilonko- ja nie w temacie o co chodzi z płytami- doczytałam. Ja zazwyczaj używałam czegoś na a.... qrcze.... ajax chyba. Tylko musisz mało tego użyć, bo ten biały osad może być zwyczajnie nadmiarem piany. Zanim przemyjesz to spróbuj umyć zwykłą ciepłą wodą z octem- efekt murowany.

bobo- Kraków piękny, z Polskich miast jeszcze podoba mi się bardzo Wrocław, a zzagramanicy- Wenecja i Praga...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ilonko ja wiem ze kiedys uzywalam pllyu ajax do mycie podlug i bylam bardzo zadowolona teraz myje sidoluxem i nie widze smug wiec tez skuteczny. Kochana ja mysle ze po umyciu podlogi zeby nie bylo smug musialabyc wytrzec ja na sucho wtedy nie powinno byc smug

<p>
Scotland-to faktycznie zgaga to jest cholera trzeba prawie wszystkiego uniakć żeby jej nie mieć a nieraz nawet to nie pomaga ja też to mam ale z racjii żołądka,mam nadzieje że ci ptrzejdzie ja też będę sobie ten czuły kupować tyle dobrze chociaż że mała ma zajęcie Bobo-Krak&oacute;w jest piekny więc napewno nie będziecie żałować jeszcze przy tak pięknej pogodzie można pozwiedzać mam nadzieje że będziecie zadowoleni z wycieczki Anisiaj-ja nie wiem czy miałam owu bo miałam niedawno wysoką prolaktyne i lekarz mi m&oacute;wił że często prolaktyna wstrzymuje jajeczkowanie zobaczymy czy cos z tego będę przy c&oacute;rce chodziłam w zimie w ciąży i nie było najgorej ale ewentualne lato w ciąży może być dość ciężkie jutro zobaczymy chyba że @ przylezie&nbsp; Ilonko-ja też polecam sidolux myje nim u siebie w domu płytki i super sie sprawdza</p>

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry