Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Taka ja a jak.sie nazywaja kolejne tomy tej barwy milosci bo wlasnie zamawiamneilaaa "Barwy miłości" skończone , powiem tak..lepiej się czyta niż Greya..zaraz zaczynam 2 tom
Ja lubię różne książki - ale jakoś najbardziej wkręciłam się w II w światową, Auschwitz i te sprawy..
Polecam jeśli ktoś się tym interesuje np.: "Dziewczynka w zielonym sweterku", " Mój Auschwitz" czy " Chłopiec z listy Schindlera" ..
Z innej beczki przypomniałam sobie o "Kobietach Kadaffiego" również wstrząsająca..
Miłej lektury![]()
neilaaa "Barwy miłości" skończone , powiem tak..lepiej się czyta niż Greya..zaraz zaczynam 2 tom
Ja lubię różne książki - ale jakoś najbardziej wkręciłam się w II w światową, Auschwitz i te sprawy..
Polecam jeśli ktoś się tym interesuje np.: "Dziewczynka w zielonym sweterku", " Mój Auschwitz" czy " Chłopiec z listy Schindlera" ..
Z innej beczki przypomniałam sobie o "Kobietach Kadaffiego" również wstrząsająca..
Miłej lektury![]()