katarzyna_s
Mamusia Weroniczki
kurcze, u mnie pojawil sie dziwny problem
pisalam,ze trzymam sie 1500 kalorii i zeby miec mleko pije ok 4litor wody dziennie.i tak bylo i waga spadala i mleka nawal
ale okazalo sie,ze niniunka ma skaze i jem baaardzo malo rzeczy bo jest bardzo wrazliwa na wiekszosc warzyw:-(i jak licze to ok 800kalorii tylko jem i pije 4 litry nadal i....waga rosnie jak tylko zjem wiecej niz te 800kalorii!!!!!!!!!
narazie to olalam bo musze jesc a nie znosze glodowek,poza tym przy tak restrykcyjnej diecie juz nie zwracam uwagi na kalorie ale na jakosc,ale nie wiem o co chodzi!!!!!!czyzby organizm az tak szybko sie przyzwyczjal?!
do tego cwicze ok 30minut codziennie i 200brzuszkow robie.wiecie cos moze na ten temat?
pisalam,ze trzymam sie 1500 kalorii i zeby miec mleko pije ok 4litor wody dziennie.i tak bylo i waga spadala i mleka nawal
ale okazalo sie,ze niniunka ma skaze i jem baaardzo malo rzeczy bo jest bardzo wrazliwa na wiekszosc warzyw:-(i jak licze to ok 800kalorii tylko jem i pije 4 litry nadal i....waga rosnie jak tylko zjem wiecej niz te 800kalorii!!!!!!!!!
narazie to olalam bo musze jesc a nie znosze glodowek,poza tym przy tak restrykcyjnej diecie juz nie zwracam uwagi na kalorie ale na jakosc,ale nie wiem o co chodzi!!!!!!czyzby organizm az tak szybko sie przyzwyczjal?!
do tego cwicze ok 30minut codziennie i 200brzuszkow robie.wiecie cos moze na ten temat?
moze i dalabym rade przekroczyc z 100kal dziennie ale przewaznie nie mam czasu na podjadanie,gotowanie itp,tylko wrzucam piersi z kurczakado piekarnika i sie robi
a podjadam owocami...kurde,zostalo mi 6kg do mojej wagi i jak rusze teraz w gore to normalnie sie zalamie chyba!
To sie QWA przerazilam! Nawet nie napisze, bo poprostu wstyd, ale waze okropnie duzo. Duzo za duzo! Najgorsze, ze jakos nie mam wogole zapalu, zeby cos z tym zrobic! Ja piernicze! Waze tyle co na pierwszej wizycie u gin. bedac w ciazy!
Poprostu porazka! Jak tylko Julka zacznie wiecej jesc inniejszych rzeczy niz moje "małako" to zaczynam restrykcje w diecie!