reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zadbane ciężarówki - makijaże, moda i inne przyjemności :)

KASIA ja nie mam żadnego sposobu:baffled:ale jak urodzisz one troche ściemnieją:tak:a dodatkowo możesz sie troche pożniej opalić i nie bedzie ich tak widać;-)

reklama
jako ze nie pojawiły sie zadne pomocne opinie na temat ratunku dla piersi zaczełam sama eksperymentowac... zakupiłam dwie rzeczy za kupe kasy, ale niestety - misio chce miec fajną żone - misio płaci... :-p
zobaczcie co zamówiłam:

BUST UP SERUM ( 80 ml)
ujędrniające biust.
Opakowanie: 15 x 4 = 60 ml + 20ml ( 5 saszetek ) GRATIS!!!

BUST UP SERUM skomponowane jest wyłącznie z naturalnych ekstraktów

wspomagających utrzymanie odpowiedniego napięcia skóry, a tym samym

zapobiega jej starzeniu się oraz powstawaniu zmarszczek.

Unikalne cechy BUST UP SERUM:

Piękno Twojego biustu zależy od elastyczności skóry. Z serum intensywnie

ujędrniającym BUST UP, dostarczasz skórze biustu miękką, wzmacniającą i

niewidoczną powłokę.

• Serum ma właściwości intensywnie liftingujące, pozwala skórze w pełni oddychać.
  • Struktura BUST UP SERUM stymuluje absorbcję odżywczych składników głęboko
w skórę, aktywuje metabolizm w piersiach,

• ma łagodzący efekt i zapewnia właściwe nawilżenie, przez co piersi wyglądają
pełniej a skóra na szyi i dekolcie jest doskonale nawilżona i ujędrniona.

Stosowanie:

Raz dziennie nanosić niewielkie ilości serum na piersi i wmasowywać substancję od
zewnętrznej ku wewnętrznej stronie piersi. Masować przez kilka minut.

Stosowanie w czasie ciąży i karmienia:

BUST-UP SERUM jest bezpiecznym kosmetykiem
, bez obaw może być

stosowany w czasie ciąży. Kobietom karmiącym zaleca się nie aplikowanie

serum w okolicy brodawek sutkowych.
Stosowanie BUST-UP SERUM w okresie ciąży i karmienia pozwala skórze zachować
elastyczność zapobiega swędzeniu i powstawaniu rozstępów.
Informacje dodatkowe:

Przechowywać w miejscu suchym i zacienionym, w temperaturze pokojowej.

Aby zapewnić lepszy efekt pełnych piersi BUST UP SERUM należy stosować w
połączeniu z tabletkami BUST UP!!!

OBEJRZYJ RÓWNIEŻ NASZE INNE AUKCJE.

DCE314FF-AE81-49E2-B27A-86D2BE117C1B.JPEG

oraz:

KURACJA PODNOSZĄCA I UJĘDRNIAJĄCA BIUST

LIERAC PHYTREL AMPOULES - INTENSYWNA KURACJA PODNOSZĄCA I UJĘDRNIAJĄCA BIUST

bestseller.gif

Przeznaczenie:
Intensywna kuracja podnosząca i ujędrniająca biust - kuracja kosmetyczna zalecana przy znacznym opuszczeniu piersi np. po ciąży, karmieniu piersią i w przypadku dużego spadku wagi ciała. Preparat szybko, skutecznie a przede wszystkim trwale ujędrnia i unosi piersi.

Rezultaty:
Piersi odzyskują ładny kształt i jędrność. Po 4 tygodniach stosowania piersi stają się bardziej pełne, krągłe i jędrne. Biust jest wyraźnie podniesiony.

Składniki:
80% wyciągi roślinne : bluszcz, skrzyp, przywrotnik - bogate w taniny i flawonoidy; pobudzają odnowę komórkową, działają wzmacniająco i ujędrniająco Szałwia, rzepik - działają ściągająco.

Sposób użycia:
Sposób użycia: 2 razy dziennie po 1 ampułce rano i 1 wieczorem przez 6-8 tygodni. Wmasować delikatnie w skórę piersi i dekoltu, aż do ramion i nasady szyi. Można stosować w trakcie karmienia piersią - przed karmieniem należy obmyć brodawkę.Wyłącznie do użytku zewnętrznego! Aby utrzymać uzyskane rezultaty należy powtarzać kurację 2 razy w roku lub stosować Phytrel Gel.

wszędzie cuda obiecują, zobaczymy co z tego wyjdzie...
jestem naprawde zdesperowana, bo pamiętam jakie piersi zostały mi po pierwszej ciazy, gdzie nie stosowałam nic... :-(

także kochane kończe moje opakowanie mustelli i działam licząc na cud!!!

wszędzie cuda obiecują, zobaczymy co z tego wyjdzie...
jestem naprawde zdesperowana, bo pamiętam jakie piersi zostały mi po pierwszej ciazy, gdzie nie stosowałam nic... :-(​

także kochane kończe moje opakowanie mustelli i działam licząc na cud!!!​
Reniferku to daj znac czy dziala, to sobie zakupie:-pTrzeba sie chytac kazdego sposobu;-)Powodzenia i oby rezultat byl ardzooo widoczny :laugh2::tak:

Ja do nawilzania cialka uzywam Ziaja Balsam kozie mleko skora jest po nim fajniutka, oliwka chodz tlusta jest dla mnie za sucha az mam dreszcze :baffled:
Do mycia uzywam normalnego mydelka luksji i masaz ciala szorstka gabka,
Przed porodem mialam calkiem duze dosyc jedrne piersi w czasie ciazy urosly maksymalnie a po porodzie staly sie obwisle i miekkie :szok: dopiero po jakims roku od porodu zaczely wracac do normalnego wygladu zreszta mala zaczela chodzic i ogolnie zrzucialam tluszczyk z brzucha ( dodatkowo biegalam i cwiczylam aerobiczna szostke) i cycuszki zmalaly ale chodz nadal srednio jedrne to sie podniosly. Zobaczymy jak bedzie po tej ciazy w razie W juz sciaglam kilka filmow z aerobikiem itp. DAMY RADE :-)

Dziewczyny, a co powiecie na temat depilacji woskiem u kosmetyczki, ja jestem w 31 tyg. i wczoraj byłam na wosku, zastanawiam się czy to jest dobry pomysł......, ale w końcu trzeba coś zrobić przed porodem z włochami, czekam na wasze opinie.:tak:

efekt "nagich ust"?? pierwszy raz słysze cos takiego:szok:
ja własnie nowa maseczke na włosy stosuje z wyciagiem z orzecha włoskiego i henną dla wlosów brązowych. nie sadze zeby jakiś koloryt nadało odrostom (choć i tak mam malutki odrost bo niedawno farbowałam) ale mam nadzieje ze beda miekkie i odzywione z połyskiem jak pisze na saszetce. firma Marion ktoś stosował??

ja już spłukalam maseczkę i efekt no nawet jest. odrosty bardziej brązowe choc bez rewelacji (pewnie mało henny w maseczce) ale włosy mięciutkie i super się rozczesują wyglądają zdrowo i nawet końcówki odżyły a były zniszczone deczko. w sumie z taką cenę warto jak dla mnie :)
Eli ja z kolei nie znam tej Twojej firmy:happy2:

reklama
Wątek dla tych, którym mimo wszelkich zabiegów, starań i dobrych chęci pojawiły się rozstępy na brzuszku :baffled: U mnie do 30 tygodnia był spokój, aż tu nagle dnia pewnego "niespodzianka" :szok: ... i w dodatku się powiększają. Brzydkie i czerwone :wściekła/y:

Do góry