reklama

Zadbane listopadóweczki :-)

reklama
anbar termin ma na poczatek listopada, a jestem zmarzlch i zwykle juz w pazdzierniku nosze zimowa, szczegolnie ze w Anglii pogoda jest kiepska.. ale moze masz racje, ze nie bede za duzo wychodzic :)

hej!
dziewczyny ja powrócę do rozstępów ;) smaruję się oliwką ( uda i brzuch) ponadto całe ciało jakimiś tam ogólnymi balsamami.
jak sądzicie dokupić dodatkowo krem przeciw rozstępom?
poza tym czy oprócz rozstępów też coś mi grozi ;)

Ja osobiscie odstawilam oliwke, po pierwsze uczulenie na J&J a po drugie moja skora im wiecej smarowalam tym bardziej sie wysuszala. teraz uzywam krem na rozstepy tylko.

Wiesz Jola ja od początku smarowałam się i oliwką i balsamem na rozstępy a i tak dostałam na boczkach białych kresek. Niewiem co ci poradzić, czasem widocznie nie mamy na to wpływu
Dziewczyny zachwalały Perfekta Mama i Mustela akurat konczą mi się moje specyfiki więc spróbuje któryś z tych
A nad moim celulitem popracuję po ciąży bo teraz też nic nie pomaga, no może codzienny masaż pod prysznicem rękawicą i dużo balsamu.

dziewczyny ja powrócę do rozstępów ;) smaruję się oliwką ( uda i brzuch) ponadto całe ciało jakimiś tam ogólnymi balsamami.
jak sądzicie dokupić dodatkowo krem przeciw rozstępom?

ja smaruję się na zmianę oliwką jednego dnia a kolejnego kremem na rozstępu na biust i resztę ciała. chyba, że mam więcej czasu to rano smaruję się jednym a wieczorem drugim.

reklama
Kiedy w ogole zaczynaja wychodzic rozstepy (o ile wyjda)? Ja narazie nic nie mam ale brzuszek jeszcze nie duzy.. wiec pewnie jeszcze moga wyjsc, co?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry