reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zadbane listopadóweczki :-)

A ja wole nawet nie przymierzać, bo wiem, że w pupie i w udach mi przybyło i na bank było by mega ciasno. Więc wolę się nie bawić w masochitkę :-)

reklama
Ja weszłam w jedne dżinsy, co prawda były one trochę za duże, ale w udach i pupie się zmieściłam, w brzuszku nie ma szans... Więc po porodzie trzeba będzie jakieś 3-4 kg zrzucić żeby wrócić do formy z przed ciąży, a potem zostaje jeszcze walka z kg z przed ciąży.

Ja planuje zrzucic tylko to co przytyłam w ciąży a własciwie nawet troszke mniej :) Wiec mysle ze nie będzie problemu :) Bo jak narazie to jest jakies 7 na plusie wiec tak 5 musze zrzucic :)

Ja mam dalej mało na + i chodzę w swoich ciuchach tych co przed ciążą, o dziwo się zapinają, kilka par z wyższym stanem odpadło na dno szafy, ale moje ulubione noszę. Kupiłam kilka ciążowych ciuchów już na początku ciąży - bo mi się podobały ale na razie leżą i czekają aż zgrubne....

o kurdę!!!!
dziewczyny jak tak czytam o "wchodzeniu" w stare ubrania to jestem w szoku.
U mnie nie ma szans na spodnie sprzed ciąży, bluzki jeszcze część używam ale raczej już tez niedługo....
szczęściarom zazdroszczę :)

no dokładnie! Ja ani spodni, ani bluzek... nawet taki w domowy dresik to się mieszczę "trochę z góry i trochę z dołu" :-)

Ja nawet nie próbuję przymierzać spodni z prze ciąży by się nie załamać ;)w bluzki to we wszystkie się mieszczę bez problemu :)

Ja w zeszłym tygodniu miałam +11 a w tym mam już +12 :szok:
Jak tak dalej będzie szło to może koło 20 się zatrzymam ;-)

O wciśnięciu się w ciuchy sprzed ciąży nie ma mowy !!

Pozdrawiam

Ja w spodnie bez problemu się wciskam,w udach i pupie jest luz ale się nie zapinam. Natomiast ostatnio próbowałam bluzki, luźniejsze koszulki ok,ale te bluzki co były bardziej dopasowane to mi się zaraz pod pępkiem kończą i część brzucha na wierzchu więc muszę się na zakupy wybrać.

reklama
Do góry