Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też chciałam być aktywna i guzik ciąża zagrożona i tak sobie flaczeję i tyję![]()
tycie to w końcu rozrastanie... czyli coś Ci się porusza 
Elma no to zawsze jakiś ruchtycie to w końcu rozrastanie... czyli coś Ci się porusza
![]()

Ja też spróbuję się tego trzymaćj
rewelacyjne podejście, tego się bedę trzymać
ja ćwiczę tyle co się za Jerzem nalatam...

ahahahaElma no to zawsze jakiś ruchtycie to w końcu rozrastanie... czyli coś Ci się porusza
![]()
dobrezauwazylam ze mam w ciazy naprawde bardzo ladne paznokcie, dlugie, twarde, biale... wogole nic sie z nimi nie dzieje, nie lamia sie nie rozdwajaja, nigdy takich nie mialam, to chyba od tych witamin... ale teraz tez biore troche mniej - tzn raz dziennie zelazo i magnez, kwasu foliowego nie biore
Ogólnie łykam witaminy mimo, że owoców dużo jem ale ryby
odrzuca mnie na samą myśl, do mięsa się zmuszam ale jakoś jem
dla tego witaminki z kwasami omega3 czy jakoś tak
Co do paznokci i włosów to tak samo zauważyłam :-)Ja pasa nie stosowałam, jedyne co to takie majty obciskające. Pas na pewno lepszy, łatwiej nad sadełkiem zapanować.
Całą wiosnę i lato będziemy na spacerki biegać i szybko zrzucimy kilogramy, a jak co nieco zostanie to też świat się nie zawali. Będzie przynajmniej pretekst do sprawienia sobie nowej garderoby:-)

zamierzam je stosować mowicie ze juz sie wam pojawiaja pierwsze rozstepy? szybko co? u mnie jeszcze sladu nie ma i mam nadzieje ze tak zostanie...
co do noszenia spodni sprzed ciazy to ja juz dawno nie pasuje w stare spodnie...i super!! tzn nie dopne sie a noszenie spodni na jakas gumke to nie dla mnieja bardzo dumna jestem z tego ze w koncu moge nosic ciazowe ciuszki, moja ciaza jest wyczekana i wymarzona i chce sie tym delektowac, juz widac wiecej moj brzuszek takze bluzki tylko ciazowe albo waskie zeby jak najbardziej bylo widac ze jestem w ciazy hihihi bo tak bardzo sie ciesze!!!!