magda1978
Fanka BB :)
Ja pasa nie stosowałam, jedyne co to takie majty obciskające. Pas na pewno lepszy, łatwiej nad sadełkiem zapanować.
Całą wiosnę i lato będziemy na spacerki biegać i szybko zrzucimy kilogramy, a jak co nieco zostanie to też świat się nie zawali. Będzie przynajmniej pretekst do sprawienia sobie nowej garderoby:-)
Całą wiosnę i lato będziemy na spacerki biegać i szybko zrzucimy kilogramy, a jak co nieco zostanie to też świat się nie zawali. Będzie przynajmniej pretekst do sprawienia sobie nowej garderoby:-)

ja bardzo dumna jestem z tego ze w koncu moge nosic ciazowe ciuszki, moja ciaza jest wyczekana i wymarzona i chce sie tym delektowac, juz widac wiecej moj brzuszek takze bluzki tylko ciazowe albo waskie zeby jak najbardziej bylo widac ze jestem w ciazy hihihi bo tak bardzo sie ciesze!!!!
A mój stomatolog przestrzegał mnie przed witaminami. Jak to jest? Bierzecie? Ja tak naprawdę dopiero teraz w 5 m-cu kupiłam Prenatal ale brać to brałam ze 3 razy narazie. Jakoś nie jestem przekonana.... w końcu to chemia, która dopiero przekształci się w witaminę...