reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Cześć dziewczynki
Ja zrobiłam test. Zobaczyłam cień cienia........
poniżej spróbuję wstawić zdjęcie, nie wiem czy mi się uda
Niedowierzając, zrobiłam drugi test. Ten już - bez komentarza
Nie chcę sie nakrecac na razie.

Agnes_13 mój pierwszy dodatni test wyglądał tak samo jak ten twój drugi, tam jest 2 kreska, powtórz test jutro rano albo zrób betę

reklama
Właśnie takie vetka mam plany
Jutro rano zrobię teścik, a w poniedziałek ide na bete. Już się nie mogę doczekać....

LILITH @ powinnam dostać czwartek-piątek. więc jeszcze wcześnie....

Witam ja nie wytrzymałam i zrobiłam 2 testy jeden ciązowy negatywny a drugi owulacyjny i wyszły mi 2 wyraźne krechy.... hmm chyba trzeba brać się do roboty wczoraj bylo zbliżenie ale chyba dziś trzeba powtórzyć co o tym myślicie?

agnes ja też tam widzę 2 kreske! wiec może to to;) trzymam mocno kciuki
zuza może że czywiście masz tak puźno owólkę bo dopiero jesteś po odstawieniu pamietaj że w tym czasie najlepiej kochać się co 2 dni bo wtedy plemniki są mocniejsze... powodzenia

Agnes ja tez widze druga kreske, a uwierz mi bez okularow jestem slepa jak kret!!!! Ja mialam tak niewidocznma kreske w 30dc ze nawet na zdjeciu nie bylo widac, a u ciebie ona jest!!!!!!!!!!!! Juhuuuuuuu ja juz gratuluje kochana z calego serducha no to teraz kolej na mnie po tobie informuj nas na biezaco ;))

mandrzejczuk dokładnie, taki był układ, więc teraz TY!!!!!!!!!!!!!!!!!! A ja zrobiłam trzeci teścior. I jest, jest, jest!!!!!!!!!!! Krecha jak byk!

a kiedy moja kolej???? wielkie gratulacje z całego serducha agnes...;) jaką chciałabyś płeć? teraz za to będziemy trzymać kciuki i oczywiście byle zdrowe... ale ja wolałabym dziewczynkę ale mój mąż uparł się na chłopca....

reklama
mandrzejczuk dokładnie, taki był układ, więc teraz ty!!!!!!!!!!!!!!!!!! A ja zrobiłam trzeci teścior. I jest, jest, jest!!!!!!!!!!! Krecha jak byk!

gratuluje ja też chcę może byś mnie zaraziła....... Takich małych wirusków troszku.....

No i działałam juz nic nie liczyłam heh ale do next minie około 26h wiec moze się zregenerują naboje mojego mężusia... Hihii

Do góry