reklama
Dzięki Kochana! Człowiek się tak stara stara a potem trzęsie się na każde bolączki.. Właśnie tak dziwnie to boli, jakby miała przyjść @, i boje się że jak się rano obudzę to ona będzie a 2 kreski okażą się snem![]()
Ja mam tak samo.... cały czas się boję.... i też mnie pobolewa brzuch, choć już rochę mniej. Za to kręgosłup mnie teraz boli....
mandrzejczuk głowa do góry. wszystko z tobą ok, psychika cię blokuje.... wiem że dobrze mówić nie myśl, bo sama przez to przechodziłam, ale jestem cały czas z tobą i bardzo ci kibicuje. Trzymam kciuki... przesyłam pozytywne fluidki....
Ja dziś zaczęłam urlop, 3 tygodnie, a zwarzywszy że potem nie zamierzam wracać do pracy, to zakończyłam narazie moją karierę w pracy. Myślałam że bede się cieszyć, ale trochę mi smutno.... Koleżanka się popłakała.... uffff
W czwartek idę do lelarza, trochę się denerwuję czy wszystko jest ok....
Agness, czekamy więc na wiesci 
Nie ma się co martwić jak bóle nie są ciągłe. Ja pamiętam, że miałam bardzo silne bóle jajników plus podbrzusza. A co do krzyża, to wręcz siedzieć nie mogłam. Do tego ten śluz.. tak się lało, że co chwilka do kibelka, by sprawdzić czy czasem @ nie przylazła
Nie stresujcie się tu niepotrzebnie, bo to na prawdę dość typowe. Nie dość, że był stres przed @ czy przyjdzie to teraz
my kobietki to łatwo nie mamy.
Nie ma się co martwić jak bóle nie są ciągłe. Ja pamiętam, że miałam bardzo silne bóle jajników plus podbrzusza. A co do krzyża, to wręcz siedzieć nie mogłam. Do tego ten śluz.. tak się lało, że co chwilka do kibelka, by sprawdzić czy czasem @ nie przylazła
Nie stresujcie się tu niepotrzebnie, bo to na prawdę dość typowe. Nie dość, że był stres przed @ czy przyjdzie to teraz
Hej,super to Wasze forum.Całkiem przez przypadek je znalazlam.
Mam pytanko.W ktorym cyklu udalo Wam sie zajsc w ciąże po odstawieniu Evry?Uzywalam plastrow prawie 2 lata i byla to jedyna forma antykoncecji jaką kiedykolwiek stosowalam.
Z góry dzieki za odp
Mam pytanko.W ktorym cyklu udalo Wam sie zajsc w ciąże po odstawieniu Evry?Uzywalam plastrow prawie 2 lata i byla to jedyna forma antykoncecji jaką kiedykolwiek stosowalam.
Z góry dzieki za odp

Anecia1111
Fanka BB :)
Dzięki Kochana! Człowiek się tak stara stara a potem trzęsie się na każde bolączki.. Właśnie tak dziwnie to boli, jakby miała przyjść @, i boje się że jak się rano obudzę to ona będzie a 2 kreski okażą się snem![]()
Te dwie kreseczki na pewno nie okażą się snem :-) Tylko dbaj o siebie bardzoooooo!!!
Ja mam tak samo.... cały czas się boję.... i też mnie pobolewa brzuch, choć już rochę mniej. Za to kręgosłup mnie teraz boli....
mandrzejczuk głowa do góry. wszystko z tobą ok, psychika cię blokuje.... wiem że dobrze mówić nie myśl, bo sama przez to przechodziłam, ale jestem cały czas z tobą i bardzo ci kibicuje. Trzymam kciuki... przesyłam pozytywne fluidki....
Ja dziś zaczęłam urlop, 3 tygodnie, a zwarzywszy że potem nie zamierzam wracać do pracy, to zakończyłam narazie moją karierę w pracy. Myślałam że bede się cieszyć, ale trochę mi smutno.... Koleżanka się popłakała.... uffff
W czwartek idę do lelarza, trochę się denerwuję czy wszystko jest ok....
Ehhh kręgosłup to teraz Ciebie boli... poczekaj jeszcze trochę a zacznie bardziej jak zaczniesz przybierać na wadze ;-) Zresztą pewnie pamiętasz jak to było w pierwszej ciąży, to tylko kwestia czasu

Agness, czekamy więc na wiesci
Nie ma się co martwić jak bóle nie są ciągłe. Ja pamiętam, że miałam bardzo silne bóle jajników plus podbrzusza. A co do krzyża, to wręcz siedzieć nie mogłam. Do tego ten śluz.. tak się lało, że co chwilka do kibelka, by sprawdzić czy czasem @ nie przylazła![]()
Nie stresujcie się tu niepotrzebnie, bo to na prawdę dość typowe. Nie dość, że był stres przed @ czy przyjdzie to terazmy kobietki to łatwo nie mamy.
Ojjj nie mamy łatwo

Hej,super to Wasze forum.Całkiem przez przypadek je znalazlam.
Z góry dzieki za odp![]()
ja plastrów używałam bardzo krótko, chyba 2 miesiące bo mi nie służyły. Ale używałam tabsów i zaszłam w 3 normalnym cyklu po odstawieniu.
Agusia8426
Hej Dziewczyny robiłam betkę we wtorek i wynik jest taki <1,20. Co robić?
Agusia8426
Od maja nie mam @ 
reklama
Podziel się: