P
pysia888
Gość
A ja jestem wniebowzięta, bo wczoraj z mężulkiem zakupiłam tantum rosa irygator i saszetki i zrobiłam od razu wczoraj irygację i uplawów i nieprzyjemnego zapachu brak. Jestem w szoku :-):-):-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mandrzejczuk widzę że jedziemy na tym samym wózku.u mnie jest podobnie, tylko że ja mam 28 lat i nigdy nie zaciążyłam.dziś mam 16 dzień cyklu ale wyjatkowo nie czuje się na owulacje.co miesiąc już 12 dnia cyklu b.boli mnie lewy jajnik.ale ten cykl chyba bedzie spalony- albo się wydłuży albo bedzie bezowulacyjny.ja co miesiac wiem kiedy mam dni płodne, potrafie co do dnia wyliczyć sobie okres a cykle mam 27-31 dniowe a i tak nic nie wychodzi.czasem jestem tak zdołowana, że jak widzę kobiety w ciązy to w myślach zadaje sobie głupie pytanie 'jak one to robią że im się udaje a mnie nie?'. A co mowi Twój lekarz?robiłaś jakieś badania?