• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
Mandrzejczuk ja tez trzymam za Ciebie kciuki. ja mam 17 dzien cyklu ale dalej nic nie czuje.nie wiem czy jestem przed owulka, czy po a moze jej nie bedzie? jednym słowem jestem w lesie. a tak zawsze fajnie ja czulam a teraz nic.wiec u mnie pewnie bedzie tym razem pudlo.

Witam dziewczyny :-)

U mnie 24 dzień cyklu, od kilku dni brzuch pobolewa jak na @ i jestem już tym mocno zmęczona, już bym chciała poczuć tą ulgę jak po @...
Kacha ja w tym cyklu nie miałam ani razu wyraźnego sygnału ze strony organizmu o owulce, tak jak ty kompletnie w lesie, także znam ból ;-)

Mandrzejczuk działacie? :-D:tak:

Ja mam dziś 18 dzien cyklu i dalej nic nie czuje.nie wiem w jakie dni mamy sie starać.chyba bede starac sie do konca tego cyklu.odebralam dzis wyniki badań :TSH mam w normie a na toksoplazmoze nigdy nie chorowalam i nie choruje wiec przeciwciał brak.a dosc duzy mialam kontakt z kotami.kupilam dzis sobie na plodnosc witamine E a meżowi witaminy vigor, moze to cos pomoze.
Hope moze U ciebie jeszcze nic straconego.
Musze przyznać,że Wasza obecność na tym forum znacznie mi pomaga.fajnie że mozemy sie wspierac w tych trudnych dla nas chwilach.moj mąż już nawet nie chce ze mna gadać na temat ciąży, dzieci i kobiet w ciaży.te bezowocne starania juz mu chyba bokiem wychodza.zawsze jak dostaje okres to mnie pociesza ale widze ze z miesiaca na miesiac juz mu chyba trudniej.

Heja moje internetowe psiapsiuly :-) dzialamy dzialamy wczoraj zasnelam ze wszystkim tesciki pokazaly owulacje, wiec jak teraz sie nie uda....to sie zdenerwuje :wściekła/y: A Anecie1111 to ja pamietam jak niedawno byla w 13-tym tyg ciazy a juz jest na koncowce ;-)

Anecia a Ty dalej w dwupaku? :-)

Nadal.... ale już chyba niedługo bo mi czop odszedł... i teraz liczę skurcze :-D

Heja moje internetowe psiapsiuly :-) dzialamy dzialamy wczoraj zasnelam ze wszystkim tesciki pokazaly owulacje, wiec jak teraz sie nie uda....to sie zdenerwuje :wściekła/y: A Anecie1111 to ja pamietam jak niedawno byla w 13-tym tyg ciazy a juz jest na koncowce ;-)

Kurcze, trzymam te kciukasy tak że prawie mi odpadają więc kochana musi się udać!!!!!!!!!!!!!!!! A co do tego 13 tygodnia to ja już normalnie nie pamiętam jak to jest być na początku ciąży... ;-) a teraz wlasnie mi się akcja rozkręca.... mam skurcze... liczę... Ale boję się że to fałszywy alarm... zobaczymy.

Anecia to pewnie już się doczekać nie możesz :) Ale fajnie!! Już się cieszę z Twojego maleństwa, które pewnie będzie lada dzień... ;-);-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry