reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
hej dziewczyny :)
Powtórzyłam test wczoraj i II kreska była już tylko trochę jaśniejsza od kontrolnej :)
Mam lekkie pobolewanie podbrzusza :( nie wiem o co kaman dziś mam 31dc czyli licząc od @ 4 tydz ciąży. Wizytę u lekarza mam 29. Czy takie delikatne bóle kłucia są normalne? Słyszałam że macica si rozciąga czy coś takiego :) a poza tym czuje sie świetnie.

mnie tez tak pobolewa brzuch raz mocniej raz lzej, a ja tez jestem od ostatniej @ w 4 tyg. tylko, ze u mnie jest 32 dc ;-) pojutrze dowiem sie dokladnie juz nie moge sie doczekac tej wizyty. :-) A ogolnie tez czuje sie dobrze, tylko te sikanie...no i co zauwazylam to rano moge juz od 7 nie spac, ale za to po poludniu tak mnie muli, ze juz o 18 padam :tak:

Mandrzejczuk to mamy podobnie, ja tez sikam co chwila i jestem wczesnie juz spiaca ;p u mnie jest 31dc wiec niewiele sie roznimy :) Tez nie mogę się doczekac wizyty bo jak juz fachowiec potwierdzi ciążę to bedzie super ;p Nakupiłam dziś przeróżnych soków i wody :-) Słyszałam żeby pić mineralną a nie źródlaną.

reklama
Dziewczyny tylko proszę nie nakręcajcie się strasznie szybko tymi badaniami, w bardzo wczesnej ciąży lekarze nie są chętni do bezwzględnego potwierdzania ciąży a na USG może jeszcze nie być widać nawet pęcherzyka. Najważniejsze to wykluczyć zewnętrzne nieprawidłowości i ewentualne stany zapalne. Na resztę trzeba będzie jeszcze troszkę poczekać :-)

Czarna gratuluję :-)

Pobolewanie podbrzusza, tkliwość, jajników i krzyża normalne. Powinno raczej cieszyć, o ile nie jest bardzo silne i nie ma przy tym plamienia.

Do góry