reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
Ja ostawiłam anty w grudniu 2009 i od tamtej pory nie było @. W maju miałam wywołaną @ i w październiku oraz teraz. Wszytko zależy od organizmu.
kazdy reguje inaczej ja po dostawieniu tabletek bez problemu dostalam o czasie @ z tym ze cykl mi sie troche wydluzyl z 26 do 30 dni a teraz juz co 28 dni a plodnosc - wrocila chyba od razu (3-4 miesiace temu odstawilam) i wlasnie sie okazalo ze jestem w ciazy i jeszcze nie dowierzam!

Karolap5 moje gratulacje:-)
U mnie ginek podejrzewa że mam PCO, ale mi się wydaję że mam problem z tarczycą. Po nowym roku zrobię badania na tarczycę i się dowiem co i jak;-)

faktycznie wiele zależy od organizmu. Ja odstawiłam tabsy 8 miesięcy temu i normalne cykle jeszcze nie wróciły. Raz jest 20 dni raz 55. Niektóre cykle są bezowulacyjne.

gratki karola to szybko ci sie udalo pisz jakie mialas objawy i kiedy

wiesz ja poczlam jakis tydz przed @ dziwne rzeczy, pisze dziwne bo nie kojarzylam tego jako objawy ciazy
zaczelo sie od gazow, zaparc pozniej w druga strone rozwolnienie, kilka dni przed terminem @ pobolewal mnie brzuch jak bym miala dostac, poza tym czeto robilo mi sie goraco i zimno na zmiane ,dzien przed terminem poprostu zrobilam test i... dwie kreski ale ta druga bardzo jasna prawie niewidoczna, pozniej trafilam na ta strone i dowiedzialam sie o beta- zrobilam i wiem juz
martwi mnie tylko ze nadal mam te bole podbrzusza, kilka razy dziennie mnie lapia

reklama
Do góry