reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
hej.
Agusia z tego co pamietam to ja mialam 5 spotkan w kosciele chyba po 1h a potem przy kosciele w poradni 3 spotkania po 2,5 h.teraz sie z tego smieje ale wtedy nie chcialo nam sie na to chodzic.dasz rade kochana.
bafinka zlece sobie sama te hormony, zeby potem juz isc z nimi do lekarza.tsh mialam juz robione i jest ok.na razie poczekam az dostane okres.a to moze troche potrwac bo mam 19 dc i temp. stoi w miejscu 36,4.bzykamy sie codziennie ale nic z tego cyklu nie bedzie.ja mam tylko nadzieje ze ta owulka przyjdzie w przeciagu 2 dni max.
Kwiatuszek a jak temp. u Ciebie?ruszylo ci sie cos?ja stoje w miejscu.

Czesc staraczki:)
Chcialam sie Was poradzic. Przez dwa miesiace brałąm tabletki Qlaira. Po pierwszym blistrze nie dostałam miesiaczki. Pojawiła sie ona natomiast w polowie drugiego a dokladnie 1.12.2010. 11 grudnia wziełam ostatnia tabletke i pominełam 4. Powiedzcie mi czy ochrona jeszcze działala przez jakis czas? Czy bylaby mozliwosc zajscia w ciazejesli wspolzylismy w dniu owulacji?
Pozdrawiam i powodzenia

reklama
Do góry