reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
Agusia a czego się boisz??? jak zrobisz test to przynajmniej rozwiejesz swoje wątpliwości.

jutro jadę do rodziców na wieś odpocząc:) miłego weekendu wszystkim:-D!!!!!

Jeszcze 7 dni do okresu ;( Dla mnie to wieczność.
Robiłam test ten co wychodzi po 6 dniach, ja robiłam w 8 i nic ;( nawet jasnoróżowej kreseczki nic ;(
Jedna gruba krecha ewidentnie wskazująca na brak ciąży ;/
Wiecie co? współczuje ludziom ktorzy staraja sie latami o dziecko bo mnie nie wyszło (tzn mam nadzieje, że wyszło) ale przyjmując, że nie to jestem załamana i taka zawiedziona.
Mam nadzieję, że należę do tych dziwczyn, ktorym dopierow dniu okresu wychodzą dwie kreseczki, kilka z nich wypowiadalo sie na forum mam taką nadzieję malutką jeszcze.
Temp caly czas 36.9 lub 37.0

Agus pisz co u Ciebie. My sie tu martwimy troszke. Robilas testa? :eek:
Aggg jeszcze nic straconego, czekaj na dzien @ :tak: &&&&&
Brzozka kciuki pieknie zacisniete ;-)
zielony_groszek milego wypoczynku na wsi :tak: Ja od 4 lipca na wsi bede wypoczywac :-) Ale tylko 5 dni...

Bylam dzis u lekarza na te migdaly, ale nie dostalam antybiotyku, bo mowie, ze mooooze jestem w ciazy. Musze czekac na wtorek, srode. Mam nadzieje, ze mi te migdaly odpuszcza i ze tescik piekny wyjdzie :-)

kwiatuszekq dzieki kochana. Narazie jednak mam nadzieje, ze te migdaly dadza mi spokoj, bo normalnie jestem na skraju wykonczenia. Mam na to 4 dni. Bo potem zamierzam swietowac :-) A jak tam u Ciebie kochana? Juz po dniach plodnych, tak? To kiedy termin @? (ktorej oczywiscie nie bedzie) :-)

reklama
Do góry