• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Jezyk bo tutaj tak naprawdę nie ma się z czym śpieszyć:) mebelki kupiłam, bo się trafiły na olx, były w planie i akurat będą mi pasować- w tym jest regał z przewijakiem :) wózek mam jeszcze po maluchu, fotelik pewnie od siostry wróci też po moim synku, a tak to jedynie z grubszych rzeczy zostanie nam do kupienia łóżeczko. Ciuszki to najmniejszy problem teraz :D

reklama
Elutka wrzuc foty mebelkow :-P ja za to mam do kupienia WSZYSTKO wiec nie wyobrazam sobie nie rozbijac kosztow w czasie

Jezyk ja kupowalam tylko dla wlasnej potrzeby usmiechu na twarzy ;-)

Agulqa prosze :-) jeszcze puste ;-) do tego regału po prawej przykreca się jeszcze przewijak :-) szukam łóżka z tej serii, w ikea już nie ma także poluje na uzywke w dobrym stanie ;-)

Załączniki

• 1407161320050.jpg
    1407161320050.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 61
reklama
Elutka śliczne meble! ja podobnie jak dziewczyny też gustuję w białych do dziecięcego pokoju!

My na razie też nie mamy nic, kompletnie nic, a musimy kupić wszystko... tyle, że kasy nie ma, żeby na bieżąco kupować, bo wszystko idzie na lekarzy, badania i leki... obecnie ponad 1000 miesięcznie... najwyżej dziecko będzie spało z nami w łóżku i będziemy je zawijać w prześcieradło :-p a tak naprawdę liczę na to, że może uda się jesienią coś kupić, bo teraz jeszcze inne wydatki typu opał na zimę, ubezpieczenie samochodu itp.

Jeszcze się okazało, że nie dostanę podwyżki (pisałam o tym, że zdałam egzamin na kolejny stopień n-la w szkole), bo jestem na zwolnieniu i już nie wrócę do pracy, dopiero po macierzyńskim, echh a tak liczyłam na tę kasę...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry