• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Bada.m no my od wczoraj odkładamy na auto tzn mąż mi daje a ja chowam żeby nie zakosil ;)

Agulqa_b niezli są moi znajomi ostatnio sprzedawali mieszkanie taaaakie niewielkie 120m2 :P i w pełni umeblowane sprzedali i to wszystko nówka cewka nierdzewka bo wszystko robili na świeżo 2 lata temu

reklama
Doggi to niezle. My z Ł myslelilsmy ze bedzie mniej do roboty bo mieszkanie od prokuratora i nauczycielki... na szczescie dzis sie przyjrzalam i panele sa ok, do lazienki tylko lustro trzeba i scianke do wanny by nie chlapac no i wszedzie sciany wygipsowac i pomalowac. Najwiekszy wydatek czyli kuchnia i lazienka zostaje jak jest tyle ze lodowke bedziemy kombinowac. A kupilismy to mieszkanie za 56tys mniej niz poczatkowo chcieli...

A co do samochodu poki co mamy czym jezdzic i nie planujemy nowego . Musimy posplacac najpierw dlugi u rodzinki i pozniej chcemy odkladac kase na kolejne mieszkanie pod wynajem

Bada to lepiej wam idzie niż nam ;) mam nadzieje ze do stycznia sie wyrabialmy, mój też chciał na konto ale z firmowego przelewać ale nie zgodziłam się bliżej mnie są bardziej bezpieczne bo do konta ma dostęp ;)

My juz uskladalismy na szczescie na auto ale cos nam nie wychodzi kupno. W srode maz jedzie, mam nadzieje ze w koncu kupi ten samochod bo ciagle cos wypada. Juz nam jeden sprzed nosa ktos sprzatnal 2 mies temu.

gosiane podziwiam,że mąż bez Ciebie kupuje,u nas to nie przejdzie, nie ma kupna beze mnie :tak:i mojej akceptacji
Doggi my też do stycznia czekamy,bo po pierwsze nie chcemy kredytu,a może uda się nazbierać,po drugie mamy prywatne ubezpieczenia i po porodzie liczę na tą kasę ,poza tym na remont wydaliśmy teraz 5 tyś i jeszcze mebli nie kupiłam :tak:
a pieniądze też z konta wybieram i chomikuje :happy2:

Agulqa ludzie sa dziwni jak ja kupilam mieszkanie to mi chcieli stare klamoty wcisnac za 5 tys. jak powiedzialam ze moge je wziasc jedynie za darmo to znosili z czwartego pietra, bo windy nie bylo w sumie to mnie rozbawili:-) w lazience nawet odkrecili takie stare plastikowe wieszaki hi hi hi

Gosiane u nas tez kupno beze mnie nie przejdzie w końcu to ja będę w 90% przypadków nim jeździć no stary ma swoją dacia Dokker Van (tylko dwa miejsca ma....)

Bada ja po cichu liczę na to ze listopad/grudzień kupimy tez kredytu nie chcemy bo aktualnie spłacamy jeden na knajpe ale na szczęście nie dużo czeka nas pół remont pokoju dla Stacha puki co odłożone mamy 2500 zł :P wiec długa droga przed nami ale chcieć to móc ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry