reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla naszych maleństw

reklama
śliczne te wasze ciuszki....dla dziewczynek w ogóle jest wiecejcaceniek... ja ostatnio przystopowalam z zakupkami ale widze ze musze troszke bodziaków nabyc bo juz powyrastal................

pysia no butki przesliczne:tak:ja to bym sie obawial juz kupic sandalki bo to nigdy nie wiadomo ile nozia urosnie a dopasowane butki sa nie dobre:no:

my mamy butki z eEefanta i tam jest taka wkladka ktora pokazuje do ktorego miejsca powinien siegac paluszek i generalnie wyszlo tak ze miarka do mierzenia stopki pokazywala 18 a bucik jest 19:tak:mam tez butki z Bartka i tam 20 odpowiada Elefantowej 19:szok:

Szminko, ale to nie są sandałki. Dla mnie sandałki to buciki z wolnym palcem / piętą lub i to i to. Nacia w nich teraz chodzi.:tak: Chyba, że Cię nie zrozumiałam z tymi sandałkami.:sorry2:

Jakie sliczne dziewczece ubranka :-)

Postaram sie tez niebawem powklejac jakies fotki naszych zdobyczy :tak:

Tak Haniu dla chlopcow to tylko koszulki na lato i spodenki ;-)

Ojej......dziewczyny......przesliczne te wszystkie ciuszki :tak::-)
Ja tez po raz kolejny stwierdzam, ze dla dziewczynek to sa cudenka :tak:......

reklama
Szminko ja Cie upominam!!! Pokazalas prezenta dla Emiluchny i wsadzilam w sklepie Dawida na te zebre... nie dosc ze godzine siedzialam by sie nabawil oslaniajac sie tarcza herkulesa przed gromiacym wzrokiem ekspedientek to jeszcze nie moj osobisty syn pogryzl, gdy go z tej pregowanej potwory zdejmowalam, a wrzask byl tak nie milosierny, ze go chrupkami musialam zapchac... no coz poczekam na przyjazd m i chyba juz wiem co nam syn zasugerowal odnosnie prezentow!!!

A ciuszki naszych milusinskich przecudowne....

Do góry