reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla naszych maleństw

Wiecie co......w sobote bylismy w Daichmannie, musimy Kubali kupic butki, ogladalam takie w calosci, ale z wycieciami na gorze i sandalki z pieta, ale bez palcow - poki co chodzi w tych jednych co ma a one za bardzo zabudowane jak na teraz. I kurka porazka - on ma tak wysokie podbicie, ze nie wchodzi mu stopka w zadne buty :baffled: Musze sprawdzic czy Bartki beda pasowac (te obecne wlasnie z tej firmy mamy)
A teraz wlasnie zamowilam Kubusiowi rowerek :-)
O taki:
2qmp99d.jpg

reklama
28
ewka tez ma podbicie wysokie i ze wszystkich przymierzanych do tej pory butow tylko bartki dobre, szkoda bo cena bartkow tez dobra :dry:

Anetko fajny ten rowerek. Sporo ich wiedzena miescie, dzieciaczki zadowolone, wiec napewno fajny
beda sobie wyrzucac ;-) ze nie zajrzalam tu wczesniej i nabylam pieluchy sleep and play. Zgadzam sie ze sa do niczego
madziallenko nie znam sie na siedzonkach rowerowych wiec nie pomoge
a wozeczek fajny, choc boje sie koleczek, ale faktycznie w wiekszosci spacerowek takie sa. :crazy:

Anetka-super rowerek:tak: My też chcemy kupić Basi, ale wszystkie, które oglądałam jakoś śmiesznie wyglądały, a ten jest fajny;-) Co do butków, zobacz jeszcze w Zdrowej Stópce (jest w Arkadach Wrocławskich)-kupowaliśmy tam Basi butki i są super :-)(tylko ceny niestety takie jak w Bartku):sorry2:

aneta no rowerek fajny ale jestem, ciekawa czy bedzie pasowal dla Kbusia hmm my tez chcielismy zakupic no i zrezygnowalismy:tak:emilcia siedziala hyba na wszystkich jakie byly w sklepie no i totalny kibel:tak:ona ma krotkie nozki wiec do pedalkow nie dostawala :no:chciala stopki gdzies opierac wiec zsuwala sie z siodelka i stawala paluszkami na ziemi:tak:a zreszta w wiekszosci pedaly sie krecily a ze ona nie umiala wykonywac tej czynnosci ocieraly sie jej o nozki:tak:kupilismy auto ,to tego kijek i swietnie sie sprawdzilo:tak:

Ciesze sie ze Wam sie rowerek podoba :tak:
SZMINKA - no bo nasze dzieciaczki jeszcze za male zeby pedalowac....Kuba tez pewnie nie dostanie do pedalow (ten rowerek jest od roku do 3 lat).....i wlasnie po to jest ta podporka pod nozki.....a jak podrosnie to sie to demontuje i zostaja pedaly :tak:

i wlasnie po to jest ta podporka pod nozki.....a jak podrosnie to sie to demontuje i zostaja pedaly :tak:

fakt fajnie pomyslane:tak:tutaj takich wynalazkow nie widzialam:-(

jestem i zla i smutna bo tyle bluzeczek i spodenek Emilci kupilam i okazalo sie ze wszystko za duze:no::wściekła/y::szok::-(z hm roz 80 jest na 9-12 m-ac a spodenki za szerokie:-(regulacje dalam na maxa a i tak spadaja z pupki a bluzeczki i sukieneczki te bez rekawkow sa tak szerokie pod paszka ze moja glowa by tam weszla:szok::-(i nie mam Emilci w co ubierac:-(musze pozaszywac troszke te otworki a spodenki poczekaja albo mama cos mi poradzi na to a tymczasem roz mniejszy kupie:tak:wogole to gatki z hm roz 68 sa teraz idealne a bluzeczki z dlugim 74 no i 80 tez sa ok-dziwna ta rozmiarowka:crazy:

Jestem na etapie poszukiwania sandałkowych butków dla moich pociech, ale jakoś nic specjalnego nie znalazłam. Macie jakieś typy to pomóżcie...

reklama
ANUSIA - ja kupilam sandalki w zeszlym tygodniu.......musialam brac to co bylo w Bartku, bo inne nie pasuja :sorry2:

My kupilismy takie:
hwia2e.jpg

Do góry