reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

zakupki dla naszych maleństw

reklama
ewcia sandalki ma takie popup ten pomazrancz jej troche nie pasuje do garderoby, ale nic lepszego (bardziej pasujacego) nie bylo, a ja chcialam wlasnie takie z przodu i z tylu zabudowane, drugie ma rozowe, otwarte z przodu i z tylu, do sukieneczek i spodniczek :-p

P.S. w ogole to dziewczynskie buty sa (w wiekszosci przypadkow) albo rozowe albo biale ew. rozowo biale :eek:, nie ma w czym wybierac :dry:

STJEPA - bardzo ladne te sandalki.....a pomaranczowy przeciez tylko w srodku i tak bedzie niewiele widac :tak:
A wiesz......wlasnie w Bartku bardziej podobaly mi sie sandalki dla dziewczynek.....dla chlopcow wszystko takie "na jedno kopyto" :-D

ja tez sobie obejrzalam butki z bartka i sa sliczne dla dziewczynek:tak:uptrtylam sobie jedna pare i nie wiem czy nie zamowic z netu bo martwie sie ze w Oplou nie bedzie takiego wyboru:tak:
stjepa ladne sandalki i wcale nie chlopiece:no:

i w necie takie sandałki

Załączniki

• seledniebeis.jpg
    seledniebeis.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 58
reklama
My zakupilismy sandałki w Smyku z cool club.Super są, a wybór jeśli chodzi o chłopców to chyba lepszy niż w Bartku.

Do góry