Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ewcia sandalki ma takie popup ten pomazrancz jej troche nie pasuje do garderoby, ale nic lepszego (bardziej pasujacego) nie bylo, a ja chcialam wlasnie takie z przodu i z tylu zabudowane, drugie ma rozowe, otwarte z przodu i z tylu, do sukieneczek i spodniczek
P.S. w ogole to dziewczynskie buty sa (w wiekszosci przypadkow) albo rozowe albo biale ew. rozowo biale , nie ma w czym wybierac
STJEPA - bardzo ladne te sandalki.....a pomaranczowy przeciez tylko w srodku i tak bedzie niewiele widac A wiesz......wlasnie w Bartku bardziej podobaly mi sie sandalki dla dziewczynek.....dla chlopcow wszystko takie "na jedno kopyto"
ja tez sobie obejrzalam butki z bartka i sa sliczne dla dziewczynekuptrtylam sobie jedna pare i nie wiem czy nie zamowic z netu bo martwie sie ze w Oplou nie bedzie takiego wyboru stjepa ladne sandalki i wcale nie chlopiece