reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla naszych maleństw

A ja mam pytanie odnośnie baseników. Otóż, chciałam małej kupić taki duży, ale pomyslałam, że przyjdzie jeszcze czas. Już miałam kupić ta żabę, co ma Kubuś Anetkowy, bo mi się strasznie spodobał :-D:tak:, ale znalazłam to:
BASEN Wieloryb z Fontanną 208x163x99 DOBRA CENA ! (378805015) - Aukcje internetowe Allegro
Doradźcie, co kupić :baffled::confused:. Ten basenik wieloryb kosztuje 49zł, jest sporo większy, zresztą, zobaczcie same. Ja się skłaniam ku wielorybowi, pomimo, że od 3 lat, ale wody mogę nalać, ile ja chcę, zresztą, będę i tak cały czas przy Naci, a spokojnie potem w niego wejdą 2 dzieciaczki :-D:laugh2::-p.

reklama
anet... kuba sie prezentuje rewelacyjnie w nowym wozku:tak: ja tez juz chce!!!;-)
i basenik swietny ze od slonca mozna chronic :-)

pysiu nie wiem co ci radzic...wszystkie baseniki sa super fajne

moj m mega sknerus i wypersfadowal mi basenik bezczelnie za co go znienawidzilam momentalnie.... kupilismy ludke pontonowa zeby bylo przydatne na jeziorze..... i do tego wody nalewamy zeby mala sie w ogrodku pluskala

STJEPA - fajne te jeansiki - i faktycznie okazja.......:-)
PYSIA - widzialam ze jednak na wielorybka sie zdecydowalas - superowy :tak:

Ostatnia edycja:
madziallenko - powiedz kochana jak się spisuje zielony wozeczek Natalki...przymierzam się do czegoś malego i się właśnie nad nim zastanawiam- jakiej wielkości jest jak się złoży, czy łątwo to się robi , czy wygodny i jak się prowadzi?

Haniu z wózeczka jesteśmy :-) baaaaaardzo zadowoleni, łatwo się składa i jest malutki i leciutki, łatwo się też rozkłada jedną ręką, jak na wózek z małymi kółeczkami jest bardzo dobrze zamortyzowany i wogóle go nie słychać jak się prowadzi...
Kolorki w rzeczywistości są fajniejsze niż na zdjęciach, widziałam też na żywo niebieski - bardzo ładny! No i ta torba na wózek, porządna folia i osłonka na nóżki w zestawie za taką cenę..!!! Polecam! Mała spokojnieśpi sobie w nim jak jesteśmy gdzieś na zewnątrz i nie narzeka...
Bierz się nie zastanawiaj! :tak: Teraz chyba jakiś tańszy nawet jest...
A jaki kolorek Cię interesuje?

madzia - dizęki za info--- chcialabym tez chyba zielony---a te tansze to niby na tych samych materialach ale inna firma... a chcialabym bo wkurza mnie ten moj cięzki i duzo miejsca zajmuje a właśnie cos malego bym chciala-- no to chyba se zamowie:tak:

No i oto zakupy :-D:
2r635m8.jpg

2po8pqa.jpg

reklama
PYSIA - sliczne ciuszki :-):tak:

A my w sumie tez co chwila cos kupujemy....tyle juz tego ze szok.....Jesli urodzi sie drugi chlopak to tez bedzie niezle zaopatrzony, bo to wszystko przeciez zostanie :-p

Do góry