reklama

zakupki dla naszych maleństw

reklama
Wielkie dzięki :-p:blink::-D. A czy wiesz, czy maja kolor naturalny?? Bo mi niebieski nie będzie pasował :no:, najwyżej zielony, ale najlepiej to właśnie sosna :-D. A Ty jaki będziesz mieć kolorek??

A masz racje....moja pomylka - widzialam ta aukcje ale nie wchodzilam bo na obrazku byla sosna ;-)
Ja kupilam niebieskie, bo fronty mebli u Kuby beda jednak niebieski :tak:
Musialabys zadzwonic albo wyslac maila i zapytac czy maja dostepny w sosnie.....w aukcji napisali ze maja wszystkie kolory i ze sosna 25 zl tansza - ale lepiej sprawdzic.
Ten z Twojej aukcji jakis kretyn....jest napisane ze przesylka kurierska tez jest...hmmm......i widze ze sporo drozej ma te kolorowe lozeczka...

Jak bys chciala to jeszcze materacyk zamowilam tutaj:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=399234559
Cena niska......wczoraj pytalam we Wrocku w sklepie to takie same byly po 125 zl, a tu 88 z wysylka :-)

Ostatnia edycja:
Dzięki :-D. Super. Wysłałam tej babce pytanko na maila, poczekam, aż odpisze i najwyżej na to sie skuszę, jak będą mieć sosnę :tak::happy2:. I materacyk chyba też ten, co Ty. A prześcieradełko kupię normalnie w sklepie, żeby już nie cudować. Jeszcze raz dziękuję :-D;-).

Dziewczynki łożeczka z fajnym rozwiązaniem....moje dziecie nie chce spac w łozeczku :(...anetko a materacyk rewelka kupowalam w tej firmie co Ty........fajnie ze ma te dwie strony....jak Igorek był mały to spał na kokosie a jak zaczal wstawac zmienilismy na gryke.....a teraz wlazi to lozeczka raz na jakis czas:no:

a wlasnie jak to jest z tym materacami ewkolud ma kokosowo gryczany i ciagle spi na kokosie, bo ja zapomnialam ze to sie odwraca :-p odwracalyscie :confused:

eee ja tez zapomnialam odwrocic:zawstydzona/y:a szczerze mowiac to nie pamietam czy Emilka nawet na tym kokosie spi ale chyba na tej stronie co krateczki tzn te przeszycia sa gesciejsze:tak:
pysiu szlafroczek slodki,mieciusi i zolciutkim jak kaczuszka:tak:Emilka przed wyjazdem na wakacje tez dostala nowy szlafroczek:tak:

Załączniki

• szlafroczek (Small).JPG
    szlafroczek (Small).JPG
    26,9 KB · Wyświetleń: 59
  • DSC_8018 (Small).JPG
    DSC_8018 (Small).JPG
    26,2 KB · Wyświetleń: 47
Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama