reklama

zakupki dla naszych maleństw

kasia my nie potrzebowalismy na plaze extra wozka bo mielismy ja pod nosem:tak::-Dnie kupilismy tez nowego bo nasz sie super sklada a typowe parasolki od 18 m-ca wedlug znawcow tematu:tak:czy mowiac parasolka masz na mysli mozliwosc zlozenia wozka czy cos inego?czyli wozeczek bedzie tez sie rozkladal do pozycji pollezacej?bo dla mnie parasolka to taki wozek jak na zdjeciu:tak:
mktosia fajne zakupy i widze ze M nie marudzil na kaske:tak::-Dakcesoria rowerowe super my dopiero sie przymierzamy do kupna porzadnychz rowerow:tak:a ten plecak ze stelazem tez ogladalismy ale dosyc kosztowny wydatek no i odpuscilismy sobie ale u was wedrownikow to mus:tak::-D;-)

Emilka uwielbia bujane koniki:-Dw sklepie musi nan kazdego wsiasc,musimy zakupic:tak:

Załączniki

• wozek parasolka (Small).jpg
    wozek parasolka (Small).jpg
    44,5 KB · Wyświetleń: 56
reklama
Szminka-nie chodzi tylko o to, żeby to był wózek na plażę, ale bardziej o to, żeby nie zajmował tyle miejsca w samochodzie... Bo ten nasz to połowę bagażnika zajmuje, a gdzie reszta rzeczy:confused: Chciałabym taki wózek z rozkładanym oparciem-co prawda Basia rzadko już śpi w wózku, ale jakby jej się zdarzyło, to można rozłożyć:tak:
Ktosia-takie nosidełka to świetna sprawa, my mamy te do przodu zakładane, ale już dawno jest nieużywane (niby do 12 kg-a Basia waży dopiero 9, więc na upartego;-)) A M wczoraj kupił fotelik na rower, tylko musimy jeszcze małej kask sprawić i heja na rower:blink:

no kasia to na rower to zajebista sprawa :tak:

szmina no wlasnie m nie chcial na wozki zagladac :dry: przetrzymuje mnie a zamydla oczy kupujac pileczki gumowe za 5 zeta

a nosidlo trafilismy super okazyjnie... ja wiem chyba nie wiecej niz 150 zl wychodzi--- totalny fuks.. najpier taki najdrozszy patrzymy to z 1300 sek.. potem obok bylo to nasze za 800 czarne... a pani pokazuje nam takie jaskrawo zielone co to niby nikt nie chce kupic :sorry2: i za 350 sek jakos tak nam sprzedali... wiec ogromna roznica :cool2: a mi kolorek pasi bo to czarne wygladalo zalobnie

tak kasia to nosidelko z przodu babybjorna moje tez juz od dawna nie uzywane... nasze bylo chyba do 10 kg----teraz czeka na smurfika...

przypomniala mi sie jeszcze.. taka malusia parasolka dla niuniu... teraz lazi z nia po mieszkaniu codziennie i bardzo podjarana... juz obcykala ze mozna skladac i rozkladac :-D

KASIA my mamy zoopera twista, siedzisko rozkladane, podnozek podnoszony, spory kosz jak na parasolke, ja jestem zadowolona :tak::-)

Załączniki

• 2008_07_07 zielona gora 018.jpg
    2008_07_07 zielona gora 018.jpg
    683,1 KB · Wyświetleń: 62
  • 2008_07_11 zielona gora 058.jpg
    2008_07_11 zielona gora 058.jpg
    687,4 KB · Wyświetleń: 60
Ostatnia edycja:
My wciąż mamy nasz stary wózek. Nie kupuję nic nowego, bo Nacia jakoś zaakceptowała ten, co ma, a lubi w nim leżeć, np. na spacerze, dlatego nie kupuję nic.

A wczoraj doszła poszewka i misiek z fotkami Natalki - są superowe :-D:tak::-), potem wkleję foto. A łóżeczko miało być w poniedziałek, a jeszcze nie ma :no::zawstydzona/y:. Dzwoniłam do nich i wysłali paczkę na inny adres, stąd to opóźnienie. Babeczka przepraszała, dziś mają dowieźć.Kurcze, masakra z tymi kurierami :szok::angry::wściekła/y:.

Załączniki

• grey_przod.jpg
    grey_przod.jpg
    42,7 KB · Wyświetleń: 56
Anusia_ch mam podobny wozek tylko z innej firmy, jest leciutki i szybko sie sklada :-)
M_Ktosiu no wlasnie my tez mielismy kupic takie nosidl oze stelarzem ale jeszcze nie kupilismy i niewiem moze na wiosne dopiero tylko powiedz mi do ilu one sa kilo bo my po gorach jakbysmy chodzili to mysle ze fajnie by sie przydalo :tak:
a takie male baby bjorn tez mamy no ale to juz jak bedzie kolejna dzidzia :tak:;-):-)

ja juz powoli na jesien malego zaopatrzam :tak: jest teraz co prawda bardzo duzo przecen slicznych bluzeczek z krotkim rekawkiem i spodenek i czasami mnie kusza ale nie kupuje juz bo sie nie oplaca.

ostatnio kupilam 3 bluzki z dlugim rekawkiem i Nikos dostal tez bluze od cioci, musze jakies spodnie jeszcze pokupywaci dresy.
kurtki ma jeszcze dobre bo przymierzalam :tak:
rajtuzy musze nowe kupic i takie tam :-)
a i chce kalosze jeszcze i plaszcz przeciw deszczowy....

sliczne ne szlafroczki dziewczyny macie :-)

ech szkoda ze lato sie konczy:-(

no ja tez musze mala na jesien doubrac no i nowego dzidziusia ale to zaczekam az sie wykluje niech pokaze swoj rozmiar :-)

sami chyba do 15kg to nosidlo.. musze jeszcze sprawdzic czy nie wiecej... mala ma w nim sporo miejsca :tak:

no i u mnie temat wozek.. ostatni nasz pomysl to taki dla blizniekow szeroki gdzie dzieci obok siebie siedza... niestety duzo ludzi nazeka ze starsze dziecko za chwile nie bedzie juz chcialo w wozku usiedziec..i wtedy jest problem...
w zwiazku z takim ryzykiem sprawdzamy szwedzkie allegro zeby od kogos za pol ceny odkupic...
a szeroki chcemy bo u nas na wsi to szerokie drogi do spacerow i ja zapewne wiekszosc czasu bede tu siedziec wiec na malym rozmiarze mi nie zalezy... a jak do autobusu to tez nie problem bo tu sa wszystkie niskopodlogowe z miejscem na wozek....
no i auto planujemy duze kupic wiec i do bagaznika sie zmiescimy...
tyle planow.. a co z tego wyjdzie :confused:

Chcę kupić synusiowi taki kombinezon :-D:tak:, to jest rozm. 62. Nie wiadomo, jaka będzie zima, a takie coś muszę mieć, bo po Naci odpada. Który kolor lepszy?? :baffled::rofl2::-p
2eg8fpw.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry