szmina
mamusia Emilki i Filipka
kasia my nie potrzebowalismy na plaze extra wozka bo mielismy ja pod nosem
nie kupilismy tez nowego bo nasz sie super sklada a typowe parasolki od 18 m-ca wedlug znawcow tematu
czy mowiac parasolka masz na mysli mozliwosc zlozenia wozka czy cos inego?czyli wozeczek bedzie tez sie rozkladal do pozycji pollezacej?bo dla mnie parasolka to taki wozek jak na zdjeciu
mktosia fajne zakupy i widze ze M nie marudzil na kaske
akcesoria rowerowe super my dopiero sie przymierzamy do kupna porzadnychz rowerow
a ten plecak ze stelazem tez ogladalismy ale dosyc kosztowny wydatek no i odpuscilismy sobie ale u was wedrownikow to mus
;-)
Emilka uwielbia bujane koniki
w sklepie musi nan kazdego wsiasc,musimy zakupic

nie kupilismy tez nowego bo nasz sie super sklada a typowe parasolki od 18 m-ca wedlug znawcow tematu
czy mowiac parasolka masz na mysli mozliwosc zlozenia wozka czy cos inego?czyli wozeczek bedzie tez sie rozkladal do pozycji pollezacej?bo dla mnie parasolka to taki wozek jak na zdjeciu
mktosia fajne zakupy i widze ze M nie marudzil na kaske

akcesoria rowerowe super my dopiero sie przymierzamy do kupna porzadnychz rowerow
a ten plecak ze stelazem tez ogladalismy ale dosyc kosztowny wydatek no i odpuscilismy sobie ale u was wedrownikow to mus
;-)Emilka uwielbia bujane koniki
w sklepie musi nan kazdego wsiasc,musimy zakupic
Chciałabym taki wózek z rozkładanym oparciem-co prawda Basia rzadko już śpi w wózku, ale jakby jej się zdarzyło, to można rozłożyć
przetrzymuje mnie a zamydla oczy kupujac pileczki gumowe za 5 zeta
i za 350 sek jakos tak nam sprzedali... wiec ogromna roznica
a mi kolorek pasi bo to czarne wygladalo zalobnie

. Dzwoniłam do nich i wysłali paczkę na inny adres, stąd to opóźnienie. Babeczka przepraszała, dziś mają dowieźć.Kurcze, masakra z tymi kurierami 

.